Conceput să fie ușor de utilizat și disponibil într-o formă nouă și modernă, Nokia 110 4G este dotat cu caracteristici interesante. Cu conectivitate 4G, apeluri vocale HD, meniuri îmbunătățite și o suită de aplicații și jocuri, Nokia 110 4G impune un nou standard pieței telefoanelor clasice.

Toate telefoanele Nokia sunt supuse unui set de teste de calitate și durabilitate neegalate în industrie, iar Nokia 110 4G nu este o excepție.

Calitatea sa superioară de construcție încorporează o carcasă texturată, care este în același timp robustă și plăcută la vedere, pentru un finisaj premium.

Acest telefon clasic oferă, de asemenea, o baterie puternică amovibilă de 1020 mAh, astfel că este gata să funcționeze ori de câte ori aveți nevoie. Nokia 110 4G este elementul de bază pentru un design superb, atât în interior, cât și în exterior.

Cu 4G VoLTE, conversațiile pot fi duse la nivelul următor cu apeluri vocale HD care dau impresia că vă aflați chiar lângă persoana cu care vorbiți. Indiferent cât de departe ați fi, Nokia 110 4G elimină distanța, astfel încât să nu pierdeți nimic.

Are o gamă largă de caracteristici, inclusiv jocuri clasice, precum mult-iubitul Șarpe, radio FM atât wireless cât și prin cablu, acces complet la internet, video și MP3 player și spațiu de stocare extensibil (până la 32 GB).

Nokia 110 4G este despre accesibilitate; cu interfața de utilizare îmbunătățită, există opțiunea de meniuri mărite, ceea ce face navigarea și mai simplă. De asemenea, cu noua funcție de citire se poate transforma textul în vorbire, astfel încât Nokia 110 4G să poată citi pentru a oferi ochilor o pauză de la ecran.

Nokia 110 4G este disponibil în România pe culoarea Negru cu prețul recomandat de 179 de lei.