Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au acces la o modalitate rapidă și facilă pentru a achiziționa sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghișee și fără a completa date bancare.

Întregul proces de achiziție a rovinietei în aplicația de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare. Rovinieta se emite automat în format electronic, fiind salvată în secțiunea dedicată din aplicație, care servește și ca arhivă pentru toate rovinietele emise în aplicație.

Aplicația de mobile banking a CEC Bank are peste 120.000 de utilizatori, în creștere cu peste 100% în ultimul an.

Opțiunea de comandă a rovinietei în aplicație se alătură unei suite de funcționalități care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea și achitarea taxelor, impozitelor și amenzilor, Plăți instant și Alias Pay (plăți pe baza numărului de telefon) către destinatari cu conturi la bănci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top și instituții financiare, pentru vizualizarea soldului și a tranzacțiilor.

Aplicația de mobil CEC Bank Mobile Banking este disponibilă în Google Play și App Store. Opțiunea de achiziție a rovinietei este accesibilă și pe platforma web de internet banking a CEC Bank.