Potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 28/1999, republicată, operatorii economici sunt obligați să folosească doar case de marcat cu jurnal electronic, măsură ce îi afectează pe toți retailerii, indiferent de mărimea business-ului. Cei de la ANAF au început deja începând cu 1 septembrie să aplice amenzi pentru retailerii mari și mijlocii în cazul în care nu s-a descoperit că nu s-au conformat legislației.

În acest context, Orange vine în sprijinul firmelor mici și mijlocii și lansează oferta Smart Cash Register, cu ajutorul cărora companiile pot accesa case de marcat Datecs cu jurnal electronic și conexiune de date mobile. Abonamentul costă 2 euro pe lună pe o perioadă de 24 de luni, dintre care primele 3 sunt gratuite. Aparatele de marcat încep de la 179 euro și pot fi plătite în 24 de rate începând de la 7,46 euro pe lună.

Smart Cash Register ajută IMM-urile să respecte noua legislație, cu modificările și completările ulterioare, ale cărei prevederi au intrat în vigoare. Oferta include:

  • Casă de marcat fixă cu jurnal electronic
  • Abonament de date mobilecu trafic nelimitat, protejat prin Business Internet Security
  • Contract de service pentru casa de marcat, cu fiscalizare inclusă la 29,75 lei pe lună prin Danubius Exim, reprezentant Datecs în România.

Casele de marcat din ofertă sunt case de marcat cu jurnal electronic, avizate în conformitate cu legislația în vigoare pentru orice tip de activitate, cu excepția taximetriei, caselor de schimb valutar sau benzinăriilor.

Oferta este disponibilă la achiziția unui echipament fiscal, reprezentând casă de marcat fixă, împreună cu un abonament Smart Cash Register, cu contract pe 1 sau 2 ani. Oferta este disponibilă până pe 30 aprilie 2019.

Află aici și despre românii care te ajută să pui în funcțiune o casă de marcat cu jurnal electronic.