Huawei Consumer Business Group anunță o serie de oferte speciale pentru tabletele MediaPad T3 și MediaPad T5, în magazinele partenere în perioada următoare în limita stocului disponibil. Ofertele promoționale încep de la 529 lei, în funcție de modelul tabletei și configurațiile pe care le oferă.

Munca și învățatul de acasă sunt o reală provocare pentru utilizatori în această perioadă. Astfel că, HUAWEI lansează o campanie specială, în colaborare cu magazinele partenere, care să îi ajute pe utilizatori să se bucure de un suport hardware solid pentru desfășurarea activităților de la distanță, la un preț avantajos.

„Tabletele Huawei MediaPad se remarcă printr-un design modern, o baterie ce oferă o autonomie de durată, un spațiu de memorie generos și un display cu un afișaj clar, beneficii care atrag atenția iubitorilor de tehnologie. Iar acum, prin intermediul acestor colaborări cu partenerii de top, cu atât mai mult cu cât au și prețuri speciale.”, a declarat Mircea Buza, Sales Director Open Market HUAWEI. „Aplicația Kids Corner preinstalată, spre exemplu, permite partajarea conținutului și a aplicațiilor, oferind activități interesante pentru toți membrii familiei. Sperăm să aducem utilizatorilor tehnologie performantă la prețuri cât mai bune pentru experiențe eficiente de lucru acasă, învățare sau de relaxare, după program.”, continuă acesta.

Kids Corner, o aplicație interesantă și utilă pentru toată familia, preinstalată pe tabletele MediaPad

Tabletele Huawei MediaPad vin cu aplicația Kids Corner preinstalată, tocmai pentru a oferi utilizatorilor experiențe plăcute în timpul liber petrecut acasă. Aplicația conţine o serie de jocuri pentru copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. Jocurile sunt disponibile în 22 de limbi oficiale ale UE, iar formatele jocurilor variază de la quiz-uri simple la puzzle-uri şi jocuri de acţiune, în funcție de categoria de vârstă. Kids Corner permite partajarea conținutului pe mai multe dispozitive, astfel că experiența devine interactivă pentru toți membrii familiei, de la cei mici, la cei mari.

Tableta Huawei MediaPad T3, disponibilă în varianta de culoare Gray, la un preț promoțional

Ecranul IPS HD HUAWEI MediaPad T3 de 9.6" redă imagini în culori clare, datorită rezoluției înalte, care oferă o experiență plăcută. Totodată, datorită bateriei de 4800mAh, utilizatorii se pot bucura de o experiență neîntreruptă și îndelungată.

Huawei MediaPad T3 are doar 7,95 mm grosime, cântărește 460 de grame și dispune de un aspect modern, ideal pentru toate stilurile de viață și categoriile de vârstă.

Până pe 17 aprilie, Huawei MediaPad T3 Wi-Fi, cu o configurație de 16GB + 2GB RAM este disponibilă în cadrul magazinelor Altex, la un preț special, în limita stocului disponibil. Prețul tabletei este de 529 lei, de la 749 lei, prețul inițial.

Modelul Media Pad T3 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 2GB RAM este disponibil în magazinele eMAG, la un preț special de 619 lei.

Tot în magazinele eMAG, tableta Huawei Media Pad T3, cu o configurație de 32GB + 2GB RAM și o conectivitate SIM dispune de un preț promoțional de 699 lei în perioada campaniei, de la 999 lei.

Tableta Huawei MediaPad T5, disponibilă în varianta Black, la ofertă

Display-ul Full HD al tabletei HUAWEI MediaPad T5 are o rezoluție de 10.1" pentru detalii excelente, în timp ce modul confort pentru ochi reduce lumina albastră dăunătoare, tocmai pentru a crea condiții sănătoase pentru sesiunile de citit, de învățat online sau pentru activitățile profesionale de zi cu zi.

Difuzoarele duale produc un sunet robust, de înaltă calitate, pentru o experiență audio plăcută, iar procesorul octa-core cu o frecvență principală de până la 2,36 GHz oferă o performanță excelentă și un consum scăzut de energie.

Tableta Huawei MediaPad T5 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 3GB RAM poate fi achiziționată din Huawei Mobile Store, la un preț special de 699 lei, în limita stocului disponibil.

Până pe 14 aprilie, tableta Huawei MediaPad T5 Wi-Fi, cu o configurație de 32GB + 3GB RAM este disponibilă la un preț special de 699 lei în toate magazinele Altex, în limita stocului disponibil, în timp ce prețul inițial ajunge la 899 lei.