OMEN X 2S, primul laptop dual-screen1 din lume, cu o putere superioară şi capabilităţi multitasking noi, variantele OMEN 15 şi OMEN 17 vin cu cel mai subţire design, şi atât HP Pavilion Gaming 15 cât şi HP Pavilion Gaming 17, oferă mobilitate gamerilor şi creativilor deopotrivă.

În plus, prin îmbunătăţirile aduse softului OMEN Command Center şi noilor display-uri şi accesorii OMEN şi HP Pavilion Gaming, HP a creat un ecosistem de gaming lider în domeniu, ce oferă utilizatorilor tot ceea ce aceştia au nevoie pentru a-şi depăşi competitorii şi a-şi duce la bun sfârşit misiunile.

Cercetările arată că 82% dintre utilizatori folosesc telefoanele mobile pentru mesagerie în timpul sesiunilor de jocuri, 61% ascultă muzică şi 49% vizionează fluxuri live, conţinut video şi navighează pe site-uri web2. În acest sens, HP a adăugat un nou ecran pentru OMEN X 2S, sub forma unui ecran tactil uşor de utilizat, de 6 inci şi 1080p, care permite acestora să schimbe mesaje cu prietenii în WeChat şi WhatsApp, să navigheze în Spotify, să vizioneze Twitch şi YouTube, sau chiar să acţioneze ca un hub pentru softul OMEN Command Center.

„Forţarea limitelor prin lansarea unor produse revoluţionare reflectă filozofia reinventării la HP”, a declarat Anne-Sophie Hadberg, Director General, EMEA Personal Systems Business, HP Inc. „Brandul OMEN continuă să ţintească sus, iar OMEN X 2S este un prim exemplu al modului în care stabilim noi standarde şi schimbăm modul în care este folosit un laptop pentru gaming.”

Laptopuri create pentru noua generaţie de gameri

Prin lansarea primului laptop mondial de gaming cu ecran dual1, OMEN X 2S restabileşte standardele în ceea ce priveşte aşteptările de la un laptop de gaming, cu capabilităţi extraordinare de multitasking pentru diferite activităţi suplimentare şi suport cu hotkey-uri dedicate.

Vizionarea clipurilor în timpul jocului, ascultarea piesei dorite pe Spotify în timpul grinding-ului în jocurile multiplayer online (MMO) sau menţinerea chat-ului Twitch pe ecran, nu mai reprezintă o acțiune atât de complicată. Modelul OMEN X 2S, susţinut de o caracteristică de mirroring a ecranului în timp real, care permite ajustarea dimensiunilor unor părţi ale ecranului principal - inclusiv copierea unei porţiuni a unei hărţi dintr-un joc de curse pe cel de-al doilea ecran, asigură o vizionare centrală şi o mişcarea a capului mai mult pe verticală decât pe orizontală.

Această unitate are o grosime de doar 20 mm, având un cadru complet metalic şi fiind primul laptop de 15 inci din lume care vine cu un compus metalic lichid aplicat sistemului termic prin metoda Thermal Grizzly Conductonaut. Rezultatul este disiparea optimă a căldurii, la o rată de 10 ori superioară conductivităţii termice a soluţiei pe bază de siliciu3 care sporește alunecarea, până la o creştere a performanţei de 28 de procente4 a FPS faţă de soluţia tradiţională, pe baza testelor în Apex Legends, şi un timp de execuţie cu 8,5%5 mai rapid, într-un test Blender Benchmark.

Cele mai noi versiuni ale laptopurilor OMEN 15 şi OMEN 17 răspund exigenţei obţinerii unor dispozitive mai mici şi mai puternice, beneficiind în acelaşi timp şi de o răcire optimizată. Cu o reducere cu 20% şi, respectiv, 18% a grosimii faţă de versiunile anterioare, cele două noi laptopuri ajung la o grosime de 20 mm şi, respectiv, 27 mm.

Toate cele trei laptopuri beneficiază de OMEN Tempest, o soluţie termică avansată, alimentată de un ventilator de 12V, care utilizează ventilarea pe trei laturi pentru a genera cinci căi ale fluxului de aer, având ca scop final răcirea la un nivel superior a componentelor. Imaginile tot mai realiste sunt livrate de un dispozitiv care suportă până la NVIDIA GeForce RTX 2080 pentru OMEN 17 şi cu designul Max-Q6 pentru OMEN X 2S şi OMEN 15. În plus, jocurile de mari dimensiuni si multitasking-ul - care necesită resurse importante - nu au rulat niciodată mai bine, bazându-se pe cele mai recente procesoare7 mobile ce merg până la Intel Core i9 de 9 Gen, alimentat cu Turbo8 de până la 5.0 GHz, opt nuclee şi 16 thread-uri, precum şi până la 32GB de memorie RAM.

Profitaţi de cea mai recentă tehnologie de stocare, cu opţiuni care includ noul Intel Optane Memory9 H10 cu Solid State Storage10. Noul procesor Intel Wi-Fi 6 (802.11ax), conceput pentru a suporta viteze de ordinul gigabiţilor, accelerează jocul în modul wireless cu viteze de transfer de fişiere de până la de trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5 (802.11ac)11. Completaţi-l cu opţiuni care pot merge până la o rată de reîmprospătare standard de 240 Hz12 a ecranului de 1080p, care permite experienţe vizuale de excepţie, precum şi NVIDIA® G-SYNC® pe OMEN X 2S şi disponibilă, în anumite configuraţii, şi pe OMEN 15 şi OMEN 17.

Actualizări ale OMEN Command Center

Încă de la lansare, OMEN Command Center a evoluat ca soluţie software pentru gestionarea şi îmbunătăţirea hardware-ului pentru gaming. Evoluţia continuă cu două elemente noi adăugate pe platformă, pentru toate cele trei noi dispozitive OMEN. Controlul performanţei influenţează RPM-ul ventilatorului pentru a maximiza răcirea şi performanţa, în funcţie de setările alese. Noua funcţie OMEN Dynamic Power gestionează puterea CPU şi GPU în funcţie de resursele specifice jocului, pentru a maximiza FPS. Aceste actualizări servesc la îmbunătăţirea gameplay-ului, adăugând totodată sistemului de joc un nivel de flexibilitate superior.

Jocul este la viteza Esports

Construit cu meticulozitate pentru a profita la maximum de FPS specific platformelor de vârf şi având un design robust specific e-sporturilor din mediile profesionale, monitoarele OMEN X 25 şi OMEN X 25f *13 prezintă tehnologia micro-margine, timpi de răspuns de o milisecundă şi tehnologiile NVIDIA G-SYNC şi AMD Radeon FreeSync14 pentru a sincroniza ratele de reîmprospătare de 240 Hz12 ale GPU. OMEN X 25 este un instrument excepţional dedicat ascensiunii profesionale în materie de gaming şi poate fi văzut în acţiune în cadrul Overwatch League pe parcursul sezonului 2019.

OMEN Photon Mouse - Experienţă de joc extraordinară wireless

Renunţaţi complet la cabluri cu noul mouse wireless OMEN Photon. Dispunând de o varietate extinsă de opţiuni de personalizare, inclusiv componente detaşabile şi 11 butoane personalizabile, acesta include un sistem de echilibrare a tensionării, care asigură click-uri optic-mecanice facile ale mouse-ului, atât pentru degetele mari cât şi pentru cele mici. Pentru a răspunde preocupărilor legate de latenţă, conectivitate şi durata de viaţă a bateriilor mouse-urilor wireless15, tehnologia OMEN Photon se bazează pe o inovaţie wireless proactivă de 2.4 GHz, timp de răspuns de 0.2 ms, capacitatea de încărcare pe orice suprafaţă activată Qi şi până la 50 de ore de viaţă a bateriei16.

Având capabilităţi de încărcare fără fir Qi, mousepad-ul OMEN Outpost poate încărca complet mouse-ul OMEN Photon în 2,5 ore şi funcţionează cu smartphone-uri compatibile. Adaptabilitatea adăugată vine sub forma unor opţiuni testate anti-scămoşare cu două tipuri de suprafeţe, una fină şi una mai aspră, care pot fi selectate prin simpla rotire a pad-ului în partea dorită. Un port USB-A Passthrough pentru un adaptor fără fir şi led-ul RGB personalizabil al OMEN Command Center încheie lista capabilităţilor acestui mousepad avansat.

OMEN Lifestyle

Construit pentru confort, cu un design extins pentru a obţine un spaţiu maxim de şedere şi un spătar înalt care asigură o poziţie sănătoasă, cu sprijin complet la nivelul coloanei vertebrale, scaunul OMEN Citadel Gaming este perfect adaptabil oricărui spaţiu de birou şi o modalitate perfect adaptată produselor OMEN.

Mobilitate în gaming

Cu o ramă şi mai subţire, cel mai nou laptop HP Pavilion Gaming 15 vine cu o reducere de opt procente în înălţime faţă de modelul precedent şi se constituie ca precursorul noului laptop HP Pavilion Gaming 17. Îmbunătăţirile tehnologice includ suport pentru procesoare de până la cea de-a noua generaţie Intel Core i5/i77 şi ajung până la recent anunţatul NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti cu Max-Q design6.

Creat cu atenţie pentru a obţine o mişcare precisă a cursorului, împreună cu o varietate de opţiuni de personalizare, cum ar fi efectele de iluminare DPI şi RGB, HP Pavilion Gaming Mouse 200 oferă utilizatorilor o experienţă de joc excelentă. O completare perfectă a acestui mouse este HP Pavilion Gaming Mousepad 400, care utilizează o suprafaţă textilă bine finisată, optimizată atât pentru viteză, cât şi pentru control, în timp ce mâna se sprijină pe un suport din cauciuc.

Preţurile şi disponibilitatea OMEN by HP18

 • Laptopul OMEN X 2S va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 2.899 de euro
 • Laptopul OMEN 17 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 1.399 de euro
 • Laptopul OMEN 15 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 1.299 de euro
 • Ecranul OMEN X 25 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 629 de euro
 • Ecranul OMEN X 25f va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 459 de euro
 • Mouse-ul Wireless Omen Photon va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 149,99 de euro
 • Mousepadul OMEN Outpost va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 139,99 de euro
 • Scaunul pentru gaming OMEN Citadel va fi disponibil în EMEA în luna august, începând cu 349,99 de euro
 • Laptopul HP Pavilion Gaming 17 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 999 de euro
 • Laptopul HP Pavilion Gaming 15 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 899 de euro
 • HP Pavilion Gaming Mouse 200 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 29,99 de euro
 • Mousepadul HP Pavilion Gaming 400 va fi disponibil în EMEA în luna iulie, începând cu 39,99 de euro.