Compania OPPO a fost fondată în 2004, iar în prezent peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc produselor și serviciilor OPPO.

Începând cu 6 iunie, cele mai noi produse OPPO din seriile Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi cumpărate de către utilizatorii români de la retailerii locali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, precum și de la operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

„Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre, ce oferă imagini fără cusur.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

În acest moment, portofoliul local de produse include smartphone-uri și căști, însă, pe parcursul acestui an,OPPO va adăuganoi game de produse, pentru a răspunde tuturor nevoilor tehnologice ale clienților și, totodată, pentru a oferi un ecosistem complet de gadget-uri inteligente.

OPPO este un brand global, cu prezență în peste 40 de țări și cu mai mult de 40.000 de angajați la nivel mondial. Compania va investi 7 miliarde de dolari până în 2022, pentru a aduce noi inovații în tehnologiile cheie hardware și software, precum și în cazul conectivității 5G, alalgoritmilor de inteligență artificială (AI), realitate augmentată (AR), big data și altele, pentru a susține dezvoltarea continuă a companiei ca un jucător global esențial în era 5G. În momentul de față, OPPO are 6 institute de dezvoltare și 4 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume.

Mai mult, în 2015, OPPO a creat o echipă dedicată dezvoltării tehnologiei 5G, fiind prima compania care a lansat comercial un smartphone 5G în Europa, în luna mai 2019, în Elveția.

OPPO Reno3 Pro 5G

OPPO Reno3 Pro 5G este echipat cu puternicul procesor QualcommSnapdragon 765G și cu funcție anti-lag, telefonul oferă consumatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. Mai mult, sistemul de răcire stratificat și bateria de 4025 mAh fac ca Reno3 Pro 5G să fie pregătit pentru o utilizare îndelungată la intensitate maximă. Iar, datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Reno3 Pro 5G continuă o parte dintre inovațiile aduse de seria Reno2 dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Fotografiile și video-urile cu cadre fluide sunt obținute prin îmbinarea informațiilor de la mai mulți senzori, împreună cu o analiză inteligentă a scenariilor surprinse. În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Totodată, Reno3 Pro 5G surprinde imagini clare și stabile indiferent de condițiile de luminozitate. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

Luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajunge până la 1100niți. Astfel, utilizatorii pot vedea conținutul afișatchiar și în lumina directă a razelorsoarelui. Mai mult, ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru.

OPPO Find X2

Vârful de gamă OPPO Find X2 are un ecran numit Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Performanțele de top sunt asigurate de procesorul Snapdragon 865, iar bateria compusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, conferă o utilizare de lungă durată.

De asemenea, utilizatorii activi sunt asigurați că înregistrările video nu doar că vor avea o calitate ridicată dar, datorită modului Ultra Steady Video și algoritmului OPPO de stabilizare al imaginii, chiar și cele mai dinamice activități vor fi surprinse fără tremur și fără imagini sacadate.

Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, astfel că Find X2 nu doar că redă ci și creează un conținut premium chiar și în cazul fotografiilor din timp de noapte.

Acest lucru este asigurat și prin noul chip OIS alături de o tehnologie multi-focus și un algoritm de ultra-rezoluție care asigură consistența culorilor și egalizarea lor în cazul tuturor camerelor..

Noul OPPO Find X2 are 12GB RAM, până la 256GB ROM. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare Negru. Noi am testat telefonul și ne-a plăcut. Poți vedea review-ul aici.

OPPO Seria A

Produsele din seria A sunt performante dar, totodată, mai accesibile, fiind potrivite pentru utilizatorii dornici să se exprime prin conținut digital.

Modelele seriei A sunt dotate cu procesoare quad-core sau octa-core, au baterii puternice, ecrane luminoase care dispun de TUV Blue Light Shield și sisteme foto de 2, 3 sau 4 camere.