Parteneriatul cu Visa este conceput pentru a construi o experiență unică pentru clienții Orange România în ceea ce privește serviciile financiare mobile, prin lansarea unor soluții de plată rapide, sigure și simple: o aplicație mobilă inovatoare, card de debit fizic și virtual, plăți mobile NFC prin smartphone și prin smartwatch.

Datorită acestor soluții, clienții Orange Money vor putea alege modalitatea de plată cea mai comodă și la îndemână, oriunde s-ar afla în lume.

Prin acest parteneriat, Orange Money devine Membru Principal Visa în România. Orange Money este un serviciu financiar mobil care oferă clienților acces la un cont digital și care le permite, prin intermediul unui cod IBAN atașat contului, să efectueze plăți către orice alt client ce deține un cont în România cât și să efectueze plăți instant, gratuit, către un alt utilizator Orange Money. Platforma oferă, de asemenea, opțiunea de plăți pentru facturi la peste 70 de furnizori de utilități. În plus, permite clienților să-și salveze cardurile în contul digital, să reîncarce cartelele PrePay și să achite facturi pentru serviciile Orange România.

Orange România este liderul pieței de telecomunicații mobile, cu o strategie axată pe oferirea accesului ușor la servicii convergente fix - mobil pentru cei peste 10.900.000 de clienți. Astfel, Orange Money este un pilon important al acestei strategii prin care Orange își propune să răspundă nevoilor financiare ale clienților într-un mod eficient. Orange Money a înregistrat o creștere rapidă în România, cu peste 120.000 de clienți în cei doi ani de la lansare.