Acesta se numește TACC (Tourism ACCelerator) și a fost lansat în Salzburg, Austria, iar startup-urile interesate de participarea în cadrul acestui accelerator își pot depune candidatura, anunță eu-startups.com.

”Turismul are nevoie de un ecosistem care să aducă un grad sporit de inovare. Sunt multe minți creative în industria turismului. Haideți să le dăm oportunitatea de a-și crește ideile în condiții ideale”, a declarat Marcus Salzmann, managing director al firmei de investiții Next Floor, compania care operează aceste accelerator.

Primele startup-uri incluse în TACC vor începe programul de accelerare pe data de 4 martie 2019 și vor primi sfaturi personalizate pe teme diverse, precum și cunoștințe tehnice care le pot ajuta să creeze business-uri de succes. Programul va primi între 6-8 startup-uri din industria de travel. Echipe din întreaga lume pot aplica pentru un loc în cadrul TACC până pe data de 20 decembrie 2018.

În acest an, Questo, un startup românesc care a realizat o aplicație care îți permite să descoperi orașele și poveștile acestora într-un mod inedit, rezolvând ghicitori, a fost unul dintre cei patru câștigători ai granturilor oferite de Booking.com în cadrul unui accelerator care a avut loc la Tel Aviv.