Preţurile pentru noile pachete Orange Love încep de la 8 euro/lună, iar oferta este disponibilă până la 31 octombrie 2019.

Noua ofertă Orange Love răspunde cerinţei clienților pentru conţinut şi divertisment de calitate, introducând în pachete acces inclus timp de 3 luni la cel mai important serviciu de divertisment pe internet din lume, Netflix. Clienţii Orange pot opta pentru ofertele Orange Love cu internet prin fibră şi televiziune de la 8 euro/lună, la care pot adăuga unul dintre abonamentele de voce, ce încep de la 8 euro/lună. Astfel, un pachet complet de servicii porneşte de la doar 16 euro/lună.

În plus, clienții care au cel puțin un abonament de voce mobilă de la Orange pot plăti de acum abonamentul Netflix direct pe factura Orange.

De asemenea, pentru a se bucura alături de familie şi prieteni de cele mai aşteptate seriale şi filme oferite de Netflix, clienţii Orange pot acum opta pentru achiziţia unuia dintre cele 6 noi smart TV-uri din gama 2019 cu rezoluţie FullHD şi 4K, cu diagonale cuprinse între 81 cm și 138 cm. Acestea au preţuri speciale pentru clienţii care aleg pachetele Love şi pot fi achitate în 24 rate direct pe factură.

Noua ofertă Orange vine în continuarea parteneriatului cu posturile TV Look Sport și Look Plus, prin intermediul cărora începând de anul acesta clienţii Orange pot viziona o gamă variată de noi competiţii sportive precum campionatele de fotbal ale Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei, alături de Formula 1, dar şi meciuri de tenis, volei, baschet și multe altele.

În plus, începând de anul trecut, clienţii Orange au acces la cele mai iubite competiţii sportive, Liga Campionilor, Europa League precum și Liga 1, Liga 2 şi Cupa Romaniei.