Orange Money IFN este o instituție financiară care face parte din Orange Group și își propune să își propune să devină liderul următoarei generații de produse pentru plăți din industria financiară.

Brațul financiar al companiei Orange își mărește echipa și este în căutarea unui specialist în operațiuni carduri. Acesta va lucra în departamentul de finanțe și se va implica în procesele de zi cu zi legate de tranzacții și contabilitate.

Printre responsabilitățile noului angajat se numără suportul pentru implementarea și testarea cardurilor, întocmirea de rapoarte financiare, asistență pentru echipa care realizează strategia de dezvoltare a afacerii cu informații relevante pentru tranzacțiile realizate cu cardul. De asemenea, el trebuie să fie familiarizat cu aspecte legate de comercianți, parteneri, vânzări, să cunoască produsele de carduri și a caracteristicilor acestora.

Candidații trebuie să dețină o diplomă în studii economice (facultate / colegiu) și să aibă 3 - 5 de experiență în domeniul tranzacțiilor cu carduri în cadrul unor instituții bancare sau IFN-uri. Reprezintă un avantaj cunoștinețe avansate în utilizarea pachetului Office și cunoașterea limbii engleze.

Dacă ești interesat de această oportunitate, poți aplica direct de pe platforma de job-uri lansată de start-up.ro.