Cei de la TechCrunch anunță faptul că Jambu Palaniappan, un angajat vechi în cadrul Uber și fostul manager pe regiunea Europei, Orientului Mijlociu și Africii al serviciului de livrare de mâncare al Uber (disponibil și la nivel local din data de 17 mai) se va alătura Atomico, un vehicul investițional co-fondat de Niklas Zennström, antreprenorul din spatele lansării Skype.

Se pare că Palaniappan ar urma să se alăture programului Executive-In-Residence (XiR), în cadrul căruia VC-ul european oferă seniorilor din cadrul firmei contracte cu durata de 12 luni în care să mentoreze următoarea generație de fondatori a startup-urilor care intră în portofoliul Atomico.

Și Alexis Bonte, cofondator al studioului de jocuri eRepublik Labs și unul dintre cei mai mari investitori în startup-uri românești, actual partener în cadrul companiei de testare de jocuri și software Whyttest, a fost unul dintre seniorii care au făcut parte din programul XiR. Bonte a preferat, totuși, să rămână în cadrul Atomico în funcția de venture partener.