Competiția French Tech Ticket a anunțat câștigătorii programului care se va desfășura în 2017. Parking+Plus este printre cei 70 de câștigători selectați dintre cei aproape 2000 de aplicanți la nivel internațional.

parking plus pitech plus cristian ureche bogdan herea
Cristian Ureche și Bogdan Herea, fondatorii Parking+Plus

Parking+Plus este un start-up românesc fondat de Bogdan Herea și Cristian Ureche. E focalizat pe dezvoltarea platformelor digitale pentru companiile din industria serviciilor de parcare care sunt dornice să își digitalizeze operațiunile. De asemenea, ei se adresează și companiilor din sfera orașelor inteligente care doresc să își extindă portofoliul cu produse digitale care vizează serviciile de mobilitate.

Despre Parking+Plus, am scris anul trecut, aici.

Startup-ul clujean Parking+Plus va primi o finanțare de 57.000 euro fără costuri sau eliberare de acțiuni, precum și suport în afaceri din partea prestigiosului incubator Telecom & Management SudParis Entrepreneurs. French Tech Ticket este un program de accelerare susținut de Banca Franceză pentru Investiții, Business France, Guvernul Franței și Primăria Paris.

“Intrarea în program este o oportunitate remarcabilă pentru Parking+Plus de a-și întări strategia de dezvoltare a afacerii pe piețele vest europene și de a beneficia de sprijinul unui accelerator de top al Franței. Nu în ultimul rând, vom interacționa îndeaproape cu ecosistemul de startup-uri francez și vom fructifica relațiile cu parteneri strategici din industria de mobilitate și din sfera orașelor inteligente”, spune Cristian Ureche, cofondator si Managing Director la Parking+Plus.