Parteneriatul presupune includerea în oferta elefant.ro a peste 3500 de produse furnizate de evoMAG până la final de an, dintre acestea, o mare parte fiind deja listate. Majoritatea produselor se încadrează în categoriile: Telefoane mobile și accesorii, Electrocasnice, Electronice, Echipamente audio și foto.

“Anul 2020 a fost atipic, chiar de cotitură pentru comerțul digital. Mulți români au descoperit că online pot comanda în siguranță și ușor tot ceea ce au nevoie, din confortul propriului cămin. 2021 este un an în care trebuie să consolidăm această tendință. Ne bucură faptul că evoMAG, un jucător recunoscut pentru seriozitate și profesionalism, a ales elefant.ro pentru consolidarea vânzărilor sale online“, declară Sergiu Chircă, Director General la elefant.ro.

“Pentru a accelera afacerile în perioada următoare, în ritmul în care ne dorim, avem nevoie de parteneri puternici. Am ales elefant.ro pentru notorietatea pe care o are în piață și pentru baza solidă de peste 3 milioane de clienți. Cred cu tărie că produsele pe care evoMAG le aduce în elefant.ro completează foarte bine oferta existentă“, declară Mihai Pătrașcu, fondator & CEO al evoMAG.