Dacă vrei să duci experiența jocurilor la un nou nivel și ai nevoie de un PC de gaming mai bun, îți recomandăm aceste 5 desktop-uri pentru performanță maximă.

Acest PC de gaming Ventor MPZ0024 este perfect pentru cei care vor performanțe maximă. Este un desktop PC destinat pentru gaming, stație business sau home office. Unitatea este echipată cu un procesor Intel Core i5, frecvența maximă atinsă fiind de 3.4GHz Turbo. Are o placă video dedicată model GT605 și un chipset video nVidia GeForce GTX. Capacitatea de memorie este de 8GB și până la 2TB spațiu de stocare. Îl cumperi de aici.

Desktop-ul de gaming Lenovo Legion C530 integrează procesoare Intel Core de a 8-a generație, ceea ce îți permite să îți instalezi toate jocurile dorite și să te bucuri de acestea, în timp ce sistemul va accelera automat cele mai des utilizate jocuri pentru inițializare și încărcare rapidă. C530 integrează plăci grafice dedicate NVIDIA GeForce, având la bază NVIDIA Pascal, cea mai avansată arhitectură GPU. Sistemul Dolby Atmos creează o experiență audio uimitoare. Acest PC de gaming se găsește aici.

Raptor5 este un sistem PC de gaming conceput și dedicat pasionaților de jocuri tip eSports, cum sunt Overwatch, League of legends, PUBG, Dota 2, CS: GO. Iar dacă nu ești un fan eSports ci pur și simplu pasionat de jocuri, Raptor 5 va face față ultimelor titluri apărute în 2018, dar și cele ce urmează să se lanseze în 2019, cu detalii cât mai ridicate. Are un procesor Intel Core i5-7400 3GHz Kaby Lake, 4 nuclee și până la 3.5GHz frecvența atinsă, 8GB memorie RAM și până la 1TB capacitate de stocare. Îl cumperi de aici.

Sistemul de Gaming Raven v2 este un alt desktop pe care ți-l recomandăm dacă vrei performanță maximă. Are un nucleu AMD din familia Raven Ridge, cu 4 nuclee, și poate atinge o viteză maximă a frecvenței de 3.9GHz. Acest PC gaming are 8GB memorie RAM și 240GB capacitate de stocare. Îl găsești aici.

Viking AMD Edition este un sistem de gaming dedicat celor ce știu să ia jocurile în serios. A fost construit pentru a oferi performanță maximă. Sistemul PC gaming este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz, cu 12 thread-uri. Are o placă video GeForce dedicată. Desktop-ul are o capacitate de memorie de 4GB și 1TB spațiu de stocare, cu o viteză de rotație de până la 7.200 rpm. Poate fi comandat de aici.