Plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie precum și de emitere a permiselor de conducere, devine astfel disponibilă în cea mai mare rețea națională de Stații de Plata self-service. Această facilitate permite efectuarea de plăti în deplină siguranță pentru cetățeni, permițându-le să evite aglomerațiile și contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite unul dintre aceste servicii este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată.

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unități CEC Bank și la cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localități din țară. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plățile pot fi efectuate în numerar, precum și cu cardul bancar la o parte dintre automate.

“Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constantă pentru CEC Bank, iar plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie precum și de emitere a permiselor de conducere prin intermediul stațiilor de plată, se înscrie în această linie. Prin parteneriatul cu SelfPay creștem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienții noștri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.

“Vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale. SelfPay este alături de partenerii săi, punându-și la dispoziție infrastructură și tehnologia, atât de necesare procesului de digitalizare în domeniul plăților. Rețeaua noastră, cu cele peste 5.000 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată simplă și la îndemână care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților. Le mulțumesc partenerilor noștri de la CEC Bank pentru agilitatea de care au dat dovadă, care a făcut posibilă implementarea acestor soluții de plata într-un timp record”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.