Datorită unei multitudini de caracteristici care permit utilizatorilor să se bucure din plin de experiența de gaming, Philips 436M6VBPAB oferă gamerilor pe consolă un avantaj clar față de televizoare.

Grafică

Rezoluția de 4K CrystalClear (3840x2160 pixeli) UHD oferă o precizie pe un panou VA de 43 de inchi. Tehnologia Ultra-Wide color oferă nuanțe mai naturale, îmbunătățite de Quantum Dot Technology, o tehnologie bazată pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este întâlnită, de obicei, în rândul televizoarelor de ultimă generație. 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformează noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini care au grade superioare de luminozitate.

Caracteristici specifice

Modelul 436M6VBRAB este un monitor dedicat gaming-ului și vine echipat cu o mulțime de caracteristici specifice. Adaptive Sync, o tehnologie performantă de sincronizare a plăcii video, aliniază frecvența de cadre a imaginilor redate cu rata de reîmprospătare a ecranului pentru a elimina efectele de tearing și stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, în timp ce latența scăzută reduce timpul de afișare pentru o experiență fluidă.

Tehnologia exclusivă Philips SmartResponse de suprasolicitare a pixelilor oferă imagini ghosting-free și blur-free în jocurile alerte și în filme, garantând și cea mai mică latență posibilă.

Divertisment captivant

Philips 436M6VBPAB este, de asemenea, potrivit și pentru alte forme de divertisment, precum filmele sau funcția de televizor, datorită unei tehnologiei Ambiglow lighting. Perfectă pentru filme, transmisii sportive sau gaming, tehnologia Ambiglow emite o aură de lumină caldă care prelungește acțiunea de pe ecran și sporește divertismentul. Un procesor intern analizează conținutul de imagine și adaptează continuu culoarea și intensitatea luminii pentru a se potrivi cu imaginea. Modelul 436M6 oferă, de asemenea, o calitate audio foarte bună, datorită celor două difuzoare stereo încorporate de 7W cu DTS Sound.

Practic și user-friendly

Monitorul include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort și HDMI 2.0 pentru o conectivitate sporită, MultiView cu două surse pentru îmbunătățirea multitasking-ului, și un hub USB 3.0 încorporat pentru o versatilitate extinsă. Philips 436M6VPRAB vine însoțit de o telecomandă EasyLink care le permite utilizatorilor să controleze cu ușurință dispozitivele conectate.

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips, care distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume.