Cea mai mare lansare a Plantronics include noile căşti fără fir BackBeat FIT 3100 pentru sportivi, BackBeat GO 410 pentru călătorii frecvente şi RIG PRO Series Gaming Headset pentru gameri dedicaţi.

Plantronics a dat startul sezonului de cumpărături de toamnă-iarnă cu cea mai mare lansare de produse pe segmentul consumer ce include nu mai puţin de opt noi căşti din gamele BackBeat FIT, BackBeat GO şi RIG PRO. Aceste produse oferă calitate superioară pentru experiențe audio, de la muzică, la apeluri telefonice sau jocuri.

Căștile BackBeat FIT 3100 dispun de caracteristica Always Aware care permite utilizatorilor să audă zgomotele ambientale atunci când fac mişcare în aer liber. Aceste căşti fără fir au auricule moi, flexibile pentru o fixare confortabilă și sunt durabile.

Urmărește aici review-ul start-up.ro pentru Plantronics Voyager 6200 UC, căștile business cu aspect agresiv și multe funcții inedite.

Pentru călătorii care au de-a face cu avioane, aeroporturi sau alte mijloace de transport zgomotoase, Plantronics lansează setul BackBeat GO 410, care au funcţia Active Noise Cancelling (ANC). Bateria asigură o autonomie fără fir de până la 12 ore.

Alături de căştile wireless BackBeat FIT 3100 şi BackBeat GO 410, Plantronics mai anunţă disponibilitatea şi a următoarelor modele:

  • BackBeat FIT 2100 este cea mai nouă versiune a gamei BackBeat FIT. Modelul wireless este potrivit pentru alergători şi persoanele active datorită funcţiei Always Aware.
  • BackBeat FIT 350 sunt foarte stabile şi asigură o autonomie de până la şase ore. În plus, sunetul este optimizat pentru a auzi muzica, nu zgomotele ambientale.
  • BackBeat GO 810 sunt căşti peste cap, fără fir, care asigură o autonomie de până la 20 de ore, suficient pentru navetişti şi călători, şi o izolare profundă faţă de zgomotele ambientale.

BackBeat GO 810

Plantronics adresează şi segmentul de gaming, unde sunetul joacă un rol la fel de important ca şi grafica. De aceea, Plantronics oferă trei nivele de calitate, la cele trei noi modele din seria RIG, compatibile Xbox One, PS4, Nintendo Switch sau PC:

  • Seria RIG 300 – este un set de căşti premium pentru gamerii începători. Cupele auriculare sunt uşoare şi confortabile, iar tehnologia SoundGuard îmbunătăţeşte senzaţia prin limitarea volumului la maxim 118dB.
  • Seria RIG 400 – este setul pentru gamerii cu experienţă, cu tehnologia RIG Game Audio Dial, în procedură de patentare, care permite ajustarea intensităţii sunetului fără a lua mâinile de pe controller. Protecţia cupelor, din două materiale, este confortabilă şi fonoizolantă, pentru o concentrare sporită pe joc.
  • Seria RIG 500 – este concepută pentru cei mai pretenţioşi gameri şi cele mai complexe platforme de gaming, oferind sunet audio Hi-Fi într-un design în care cupele auriculare sunt montate pe un exoschelet confortabil şi asigură izolarea fonică necesară concentrării pe joc.