Datele NETOPIA arată că, în ultimele 12 luni, valoarea plăților făcute prin aplicația mobilPay Wallet depăşeşte 1 milion de euro, fiind de trei ori mai mare față de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei.

Aplicația mobilPay Wallet a fost lansată în martie 2013 și este disponibilă pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS şi Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store şi folosită pentru a efectua plăţi diverse în toate domeniile de interes: facturi, reîncărcări, transport, restaurante, supermarketuri.

În cazul restaurantelor La Mama, clienţii îşi pot achita consumaţia rapid, printr-o simplă scanare a unui cod QR ataşat notei de plată.

„Trăim în era digitală iar portofelul tradițional începe să devină deja istorie. Considerăm această colaborare firească şi apreciem deschiderea spre inovaţie a partenerilor La Mama, care, ca şi noi, înţeleg că, într-o societate în care timpul este cea mai preţioasă resursă, aşteptarea pentru plata notei nu se justifică”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Mai mult, pentru a impulsiona plăţile cu portofelul digital în locaţiile La Mama, clienții care achită nota de plată cu mobilPay Wallet până la data de 30 septembrie beneficiază şi de un discount de 15%.

Trăim în era digitală iar portofelul tradițional începe să devină deja istorie. Considerăm această colaborare firească şi apreciem deschiderea spre inovaţie a partenerilor La Mama, care, ca şi noi, înţeleg că, într-o societate în care timpul este cea mai preţioasă resursă, aşteptarea pentru plata notei nu se justifică

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzacţii prin sms sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.