Vox Property Group este primul dezvoltator din Timișoara care își digitalizează procesele de leasing și optează pentru o abordare inovatoare de prezentare a spațiilor sale.

Cele două corpuri ale Vox Technology Park, dispuse pe 10 etaje și o suprafață de 26.600 mp, pot fi vizualizate într-un mediu 3D interactiv, construit împreună cu startup-ul PropTech Bright Spaces. Clădirea este certificată BREEAM International In-Use Outstanding v6 și integrează multiple tehnologii de înaltă generație, iar acum poate fi vizitată virtual pe https://leasing.voxtechnologypark.ro/.

Prin parteneriatul semnat de Vox și Bright Spaces în septembrie 2020, dezvoltatorul a adus inovația românească dezvoltată de Bright Spaces în Timișoara. Pe lângă prezentarea în 2D și 3D, platforma online permite și:

  • Maparea principalelor elemente tehnice ale clădirii
  • Prezentarea celor mai importante puncte de interes și a căilor de acces
  • Opțiunea de a cere o vizită sau o ofertă personalizată din partea dezvoltatorului sau a brokerului
  • Verificarea disponibilității în timp real
  • Opțiuni de fitout pentru fiecare etaj închiriabil

2020 a fost un an cu rezultate pozitive pentru Vox Technology Park. Peste 6.300 de metri pătrați de birouri au fost închiriați, iar proiectul a obținut și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Outstanding, cel mai înalt existent pe plan internațional și primul proiect imobiliar din România care a obținut acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiune a BREEAM, emisă în mai 2020.

”Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Platforma dezvoltată de către Bright Spaces ne susține orientarea spre inovație, soluții tehnologice și digitale integrate. Am fost prima clădire care deja din 2018 utilizează accesul biometric, sporind astfel măsurile de siguranță care s-au dovedit extrem de eficace și în situația actuală determinată de pandemie. Astfel, inovăm procesul de închiriere a spațiilor din clădirea noastră, prin vizualizarea în mediu 3D a birourilor, eficientizând interacțiunea dezvoltator-broker-chiriaș - a declarat Mark Oancea, Managing Director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului.

”Creșterea noastră internațională nu ar fi posibilă fără o scalare a business-ului nostru în primul și în primul rând la nivel național. Prin parteneriatul nostru puternic cu Mark și echipa lui de la Vox Technology Park, reușim să ne poziționăm ca o soluție tehnică de viitor pentru piața de real estate din România și ne onorează încrederea și deschiderea partenerului nostru către inovație și digitalizare”, Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

Vox Technology Park by Bright Spaces from Bright Spaces on Vimeo.