Astăzi am făcut o selecție a patru podcasturi pe care ar trebui să le asculte oamenii de maketing pentru a înțelege mai bine ce strategii ar trebui să folosească, dar și care sunt tendințele la nivel internațional în ceea ce privește promovarea business-urilor.

Call To Action

Săptămânal, acest podcast aduce în prim plan discuții despre elemente de bază din digital marketing. Experții invitați în cadrul acestor emisiuni oferă sfaturi și trucuri privind optimizarea ratei de conversie, marketing PPC (pay-per-click), A/B testing, content marketing, sau cum să faci marketing pe canalele de social media.

Ia-ți un bilet la tabăra Startup Your Life și învață cum să-ți promovezi afacerea în 2019

Social Media Marketing Podcast

Dacă îți dorești să ai un profil de social media mai atractiv și care să aducă în jurul brandului tău mai mulți oameni, acesta este podcastul pe care e musai să-l asculți. În cadrul acestor emisiuni, CEO-ul Socia Media Examiner, Michael Stelzner, vine cu sfaturi utile despre cum poți să-ți îmbunătățești strategia de social media marketing.

Marketing Over Coffee

Începe-ți dimineața cu acest podcast. În timp ce savurezi cafeaua află și câteva strategii de marketing care te pot ajuta să dezvolți afacerea.

Social Pros Podcast

Experții din domeniu vin cu exemple de bune practici în domenii precum relații publice, sau despre cum poți să-ți construiești povestea brandului tău ca să atragi comunitatea în jurul lui.

Pentru că am trecut deja de jumătatea acestui an, specialiștii în marketing au început deja să se gândească și să identifice tendințele din marketing ale lui 2019. Poți afla și tu care sunt acestea și poți învăța cum să-ți promovezi afacerea în 2019 pentru a fi mai aproape de clienți și de dorințele lor participând la ediția din octombrie a taberei de antreprenoriat și leadership Startup Your Life. Gabriela Bejan va vorbi despre dezvoltarea strategiei de marketing, atât offline, cât și online, pentru a te promova mai bine.

Cumpără de aici un bilet pentru tabăra Startup Your Life. Ai reducere 25% până pe 1 septembrie.