Archos Safe-T mini dispune de un procesor ARM Cortex-M3 120 MHz, un ecran LCD OLED 128x64p, de conectivitate prin Micro USB HID 2.0, dar și compatibilitate cu Google Android, Linux, Mac OS X și Microsoft Windows.

Dispozitivul se conectează cu ușurință la un computer sau la un dispozitiv mobil, iar odată cu setarea parolei PIN de 7 cifre, se generează și se stochează în siguranță o cheie privată, destinată doar posesorului portofelului de criptomonede. Fiecare tranzacție este afișată pe ecran și trebuie aprobată prin intermediul butoanelor portofelului. În cazul în care portofelul hardware este distrus, pierdut sau furat, titularul beneficiază de o copie de rezervă datorită cheii de recuperare.

Archos Safe-T Mini este compatibil cu mai multe programe, respectiv Electrum, MyCrypto, GreenAddress / Greenbits și Mycelium. Dispozitivul suportă mai multe criptomonede, printre care BitCoin, Ethereum, Ethereum clasic, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, BitCoin Gold și toate mărcile ERC20.

Archos Safe-T Mini poate fi achiziționat în România de la partenerii online eMAG, CEL și evoMAG.

Află mai multe detalii deste trotineta electrică Archos Citee Connect, prima cu Android. Găsiți în link review-ul start-up.ro