HTC U11+ și HTC U11 Life sunt lansate la foarte puțin timp după vârful de gamă HTC U11. Unul e un flagship veritabil, după toate standardele impuse pe piață în 2017, iar celălalt e un mid-range premium reușit. Sunt telefoane cărora mi-a fost greu să le găsesc ”nod în papură”. Un reproș pe care l-aș putea avea ar fi legat de lipsa încărcării wireless, dar aici s-ar opri lista cu lipsuri (semi) importante.

Hai să vedem ce a făcut atât de bine HTC cu modelele U11+ și U11 Life.

HTC U11+ și U11 Life - Introducere

HTC U11 a fost primul model din această gamă și, cu toate că este unul dintre cele mai bune telefoane lansate anul acesta, nu l-am putut pune chiar pe același piedestal cu flagship-urile celorlalte companii. De ce? Din cauza display-ului pe format ”tradițional” și mărginit de niște muchii mari, negre și groase, tipice flagshipurilor din anii precedenți. Avea multe atuuri, în schimb - viteze de procesare mari, o cameră foto absolut excepțională, o baterie mare și Android pur sânge. Bonus: o funcție inedită care îți permitea să controlezi anumite funcții prin strângerea telefonului.

HTC U11+ rezolvă problema display-ului, HTC U11 Life rezolvă problema dimensiunilor foarte mari, și ambele păstrează (măcar câteva dintre) atuurile lui HTC U11. Să vedem, deci, cu ce se laudă.