Atunci ai putea să-ți înscrii startup-ul în cadrul competiției care va avea loc la Global Entrepreneurship Summit 2019 și să-l prezinți în fața întregii lumi. Evenimentul are loc în perioada 4-5 iunie la Haga și aduce la un loc 2.000 de antreprenori și lideri din industrie din peste 120 de țări.

Totodată, antreprenorii vor avea ocazia de a interacționa cu peste 300 de investitori care aduc pe masă sute de miliarde de dolari.

După cum spuneam, fondatorii de starup din cinci domenii de interes – agritech/food, conectivitate, energie, sănătate, apă, care aduc pe piață soluții care propun o transformare a industriilor, care sunt scalabile și care pot ajunge să fie implementate la nivel internațional, se pot înscrie pentru a participa în competiția de pitching care va avea loc în cadrul Global Entrepreneurship Summit 2019.

Înscrierile, care inițial trebuiau să se încheie pe data de 1 martie 2019, au fost prelungite până pe data de 22 martie Va trebui să urcați pe site-ul evenimentului datele voastre personale, alături de informații despre companie și business, venituri, un video cu o durată de 30 de secunde în care să vă prezentați.

Formularul de înscriere conține 40 de întrebări (durata de completare este de 20 de minute) la care va trebui să răspundeți într-o singură sesiune (nu poate fi salvat și recompletat).

În 2017, startup-ul AgriSo, câștigătorul preselecției Future Agro Challenge România, a reprezentat țara noastră la Johannesburg, în Africa de Sud, la ediția din acel an a Global Entrepreneurship Summit. Puteți citi povestea lor, pe larg, în acest material.