TechCrunch pornește vânătoarea de startup-uri disruptive, care să participe în cadrul competiției Startup Battlefield, ediția 2019.

Marele câștigător al competiției va duce acasă 100.000 de dolari, fără a da la schimb acțiuni din companie, iar pe lângă asta, participanții vor avea vizibilitate în presă și acces la investitori de top din toată lumea.

Nu există o taxă de participare pentru înscrierea în competiție, fiind eligibile și startup-urile din România. Proiectele acceptate vor avea ocazia să țină un pitch în fața unor investitori VC de renume la nivel global, pe scena principală de la San Francisco, în octombrie.

Cele aproximativ 20 de startup-uri selectate vor trebui să țină un pitch, inclusiv un demo live, urmat de o sesiune de Q&A cu juriul, printre care se vor număra și investitori. Startup-urile vor beneficia de sprijinul echipei de la Startup Battlefield, alături de care vor lucra intens la realizarea unor pitch-uri excelente, să scrie modele de business și să facă demo-uri convingătoare.

În cadrul evenimentului TechCrunch Disrupt SF 2019, concurenții primesc un stand gratuit pentru trei zile, precum și acces la un sistem de matching cu investitori, pe lângă alte beneficii.

Startup Battlefield este o platformă care a promovat nume notabile în industria tech, precum Fibit, Dropbox, Yammer și Mint. Din 2007 și până în prezent, comunitatea a ajuns la peste 850 de startup-uri, acestea adunând, în total, peste circa 8,8 miliarde de dolari și generând peste 100 de exit-uri.