Am descoperit astăzi proiectul PinkZipper de pe site-ul românesc de crowdfunding Creștem Idei. E creat de Corina Nițescu, care, acum șapte luni, înainte să împlinească 25 de ani a descoperit pasiunea pentru a crea haine proprii și accesorii pentru bicicliste. Primul ei business se numește PinkZipper și e destinat celor pasionate să meargă cu bicicleta, dar care vor să se îmbrace mișto.

“Mie nu mi-a plăcut niciodată să mă îmbrac sport şi am evitat colanţii şi bluzele de ciclism. Tocmai de aceea am început să mă gândesc la crearea unor fuste şi rochii numai bune de pedalat”, scrie Corina pe crestemidei.ro

Primele produse PinkZipper

Primele produse PinkZipper sunt disponibile pe site-ul oficial, create în atelierul Molcush. Acolo se pot găsi șapte produse, dar cu ocazia campaniei de crowdfunding, Corina vrea să lanseze o colecție completă de vară. Site-ul a fost lansat în decembrie.

“Colecţia cuprinde un model de fustă semi-cloş cu tiv reflectorizant, un model de fustă-pantalon şi un model de traistă cu prindere specială. Fiecare produs vine ca răspuns la una dintre nevoile pe care o biciclistă urbană o are atunci când pedalează”, spune Corina.

Pe lângă fuste și pantaloni, Corina Nițescu a creat și o serie de genți care să poate fi purtate pe bicicletă și care să aibă elemente reflectorizante pentru siguranță în trafic. De altfel, și fustele și pantalonii au asemenea elemente care se integrează într-un design funcțional.

Cum poți susține proiectul? Poți dona de la 50 de lei, iar pentru 120 de lei deja primești un produs. Recompensele pentru PinkZipper cresc până la 500 de lei. Doar 3 oameni pot oferi această “investiție” și vor fi cei care vor afla primii de produsele viitoare lansate.

Kit-ul Biciclistei Urbane / by Pink Zipper from Corina Niţescu on Vimeo.