Jon Prosser, un individ care a dovedit în trecut că are informații reale despre telefoane aflate în producție, a dezvăluit că Apple testează un model de iPhone pliabil și a indicat o posibilă lansare a acestuia.

„Potrivit surselor mele, există un prototip de iPhone de tip clamshell precum Z Flip de la Samsung. Există carcase ale acestui dispozitiv ce sunt testate la fabrica Foxconn din Shenzen. Spun carcase pentru că acum testează balamaua și cât de durabilă este”, a spus Posser.

Astfel, telefonul pliabil al Apple va avea un display flexibil OLED de la Samsung. Prosser mai spune că Apple a testat un asemenea ecran și că încă nu a decis care va fi designul viitorului telefon.

„Mie mi s-a spus că vom avea un singur design de telefon pliabil, nu două variante cum are Samsung cu Z Fold și Z Flip. Va fi un singur model, cel puțin la început”, a mai spus el.

În ceea ce privește lansarea unui asemenea dispozitiv, Prosser este de părere că este probabilă o lansare în septembrie 2022, dar avertizează că programul de producție nu este bine stabilit la acest moment.