Am adus alături de noi peste 270 de specialiști din domenii diverse care să vă ajute în dezvoltarea afacerii. Aceștia sunt listați în cele șase categorii de pe platformă:

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Experții BizTool.ro

Avem alături de noi specialiști în marketing care fac strategie pentru corporații cu birouri în toată lumea, avocați care au redactat mii de contracte, care au sute de ore de consultanță oferită pentru tranzacții sau înregistrări de proprietate intelectuală, developeri care au mii de ore de scris cod la activ, unele dintre cele mai mari spații de coworking din țara noastră, consultanți financiari care au experiență în proiecte de zeci de milioane de euro, consultanți de business care au mentorat zeci de fondatori de startups, au inițiat programe de accelerare sau au investit în afaceri cu fondatori români din țară și de peste hotare, și mulți alți specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate.

Webinarii BizTool

În primăvara acestui an am început să organizăm, alături de comunitatea Viața de Freelancer, o serie de webinarii la care am invitat experți prezenți pe platformă, și nu numai.

Vreme de o oră, aceștia oferă live, pe paginile de Facebook ale biztool.ro, start-up.ro și viațadefreelancer.ro, informații relevante din domeniul său de activitate, pe care antreprenorii care îl privesc le pot implimenta rapid în business-ul lor.

BizTool Academy

Pe 7 mai am ieșit în offline și am organizat primul eveniment denumit BizTool Academy, un ultra-workshop gratuit de o zi în care cei 70 de participanți care ne-au fost alături au învățat cum să-și dezvolte business-ul în online în 2019.

Pe parcursul unei zile, aceștia au participat la 5 workshop-uri tematice pe aspecte esențiale ale dezvoltării unei afaceri pe internet. Participanții s-au întâlnit cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care i-au trecut prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

BizTool Match - angajează specialiști pentru proiectele tale

În vara acestui an am extins funcționalitățile platformei prin BizTool Match. În esență, am venit cu o modalitate facilă de a intra în contact cu specialistul de care ai nevoie pentru proiectul tău.

Acum, pe lângă posibilitatea de a lua legătura oricând cu specialiștii BizTool, ai și opțiunea de a lista un proiect pentru care ai nevoie de ajutor specializat în cadrul secțiunii BizTool Match, urmând să fii contactat de experții potriviți nevoilor tale de business.

Mai multe detalii despre cum poți lista un proiect pe BizTool Match afli aici.

BizTool Match funcționează ca o alternativă la întrebările pe grupurile de Facebook, unde ai foarte multe postări și primești comentarii de multe ori irelevante. Așadar, dacă te gândești să cauți un specialist sau vrei să-ți faci un site, de exemplu, pune un proiect pe BizTool.ro.

Întrebări și răspunsuri utile

O nouă secțiune disponibilă pe BizTool conține cele mai frecvente întrebări, și răspunsurile aferente, din domeniile listate pe platformă. De exemplu, dacă vrei să știi care este salariul minin brut pe economie în 2019, sa care este ”durata de viață” a unei mărci după ce a fost depusă, ce face un trainer, de ce să apelezi la ajutorului unui consultant de business, sau ce este SEO, intri în secțiuna Q&A de pe BizTool.ro și afli răspunsuri la nedumeririle tale.

Cum funcționează BizTool.ro?

Specialiștii interesați se pot lista gratuit pe platformă. Aceștia pot fi promovați cu ajutorul marketplace-ului sau prin materiale postate pe start-up.ro. Utilizatorii obișnuiți pot lua legătura cu ei prin intermediul formularului de pe site și pot să primească asistență.

Înscrierea este gratuită pe site, dar este moderată de echipa BizTool, pentru a oferi specialiști de calitate celor care vor intra în site.

Totodată, există pagina comunității BizTool pe Facebook, acolo unde regăsiți articole și informații utile și puteți interacționa cu specialiștii platformei.

Aici poți găsi mai multe materiale cu experți listați pe BizTool.ro, precum și transcript-uri ale webinariilor pe care le-am organizat sub umbrela BizTool și alături de comunitatea Viața de freelancer.

Pregătim, în continuare, noi funcționalități pe BizTool care să fie în folosul comunității. Dacă doriți să aflați mai multe informații sau să oferiți sugestii privind serviciile și funcționalitățile care v-ar fi utile, vă invităm să ne scrieți pe adresa office@biztool.ro.