Este vorba despre BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de afaceri în care înveți cum să-ți dezvolți business-ul în online în 2019.

BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior.

Înscrierile se vor închide pe data de 3 mai, la ora 12, iar participanții selectați vor primi în zilele ulterioare mailurile de confirmare. Este bine de știut faptul că vor fi luați în considerare ca partipanți cei care au completat formularul de înscriere de la finalul acestui material, așa că nu uitați să vă confirmați interesul manifestat dând ”going” la evenimentul de pe Facebook și prin completarea acestui document.

BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de o zi: învață cum să-ți construiești un brand

BizTool Academy este prima ediție a ultra-workshop-ului pe care-l oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat în luna octombrie a anului trecut. Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialiști, care ajută antreprenorii să găsească oameni pricepuți la grafică, marketing, un avocat bun sau un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Prin BizTool Academy facem următorul pas și punem la dispoziția lor, în mod gratuit, un ultra-workshop de o zi. De ce ultra? Pentru că în timpul unei zile ai parte de 5 workshop-uri tematice pe aspecte esențiale ale dezvoltării afacerii pe internet. Poți avea un IMM, o afacere la început de drum, un business digital 100% sau să fii student și să vrei să înveți mai multe.

BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de o zi: învață cum să-ți construiești reputația și să-ți promovezi afacerea

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de o zi: învață să faci o strategie de comunicare digitală eficientă

BizTool Academy - traineri

Trainerii celor cinci workshop-uri de la BizTool Academy sunt persoane cu experiență de ani buni în domeniile lor de activitate.

Ne sunt alături Claudiu Jojatu, specialist în digital marketing și cofondator al proiectului Viața de Freelacer, Valentin Mănescu, care lucrează în domeniul IT din 2002.

Diana Seceleanu are o experiență de 8 ani în domeniul comunicării, Octavian Palade este Events & Content Strategist la start-up.ro și este omul care face ca site-ul acesta să fie găsit în căutările Google, iar Diana Miron a fost inclusă a fost inclusă în acest an pe lista Forbes 30 under 30, a celor mai remarcabili tineri europeni din domeniile lor de activitate..

Ei sunt oamenii care te vor ajuta să-ți construiești niște strategii pentru prezența ta în mediul digital și să devii cunoscut în rândul clienților, partenerilor de afaceri și al oamenilor din media.

Mai multe detalii despre traineri poți citi în acest material.

BizTool Academy - 3 mai, ora 12, data limită pentru înscriere

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.

Înscrierile se vor închide pe data de 3 mai, la ora 12, iar participanții selectați vor primi în zilele ulterioare mailurile de confirmare.