Intră direct aici ca să publici un anunț ca să găsești specialiști pentru proiectele tale.

Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialiști aprobați și recomandați, care ajută antreprenorii să găsească persoane specializate în marketing, web development, mobile development, SEO, conținut, grafică sau chestiuni juridice, care pot furniza soluții pentru afacerea ta.

Caută și contractează profesioniști prin BizTool

Acum, pe lângă posibilitatea de a lua legătura oricând cu specialiștii BizTool, ai și opțiunea de a lista un proiect pentru care ai nevoie de ajutor specializat în cadrul secțiunii BizTool Match, urmând să fii contactat de experții potriviți nevoilor tale de business.

De exemplu, să spunem că ai nevoie de un programator pentru dezvoltarea unei pagini web pentru business-ul tău, în acest caz, un magazin online.

În secțiunea BizTool Match postezi un proiect în care să incluzi cât mai multe detalii despre cerințele la care ar putea să te ajute un developer: dezvoltare atât pe desktop cât și pe mobile, optimizare din punct de vedere SEO, implementarea soluțiilor de plată online.

Pe lângă aceste detalii va fi nevoie să-ți lași și detalii personale (Nume, adresă de mail, telefon) pentru a putea fi contactat ulterior de specialistul selectat de către tine, după ce analizezi cea mai bună ofertă.

Cum poți lista un proiect pe BizTool Match

  • Completezi datele tale de contact, titlul anunțului, selectezi categoriile din care dorești să facă parte proiectul tău în funcție de serviciile de care ai nevoie, însoțite de o descriere detaliată a serviciilor de care ai nevoie.
  • După ce postezi proiectul, acesta intră în moderare, urmând să fie listat public în categoriile pe care le-ai selectat.
  • Specialiștii asociați categoriilor în care ți-ai listat proiectul primesc un mail în care sunt anunțați că un nou utilizator are nevoie de ajutorul lor, din acel moment oricare dintre ei putând să-ți trimită răspunsul și oferta sa.
  • În cadrul proiectului tău, specialiștii BizTool îți vor putea trimite o ofertă prin chat-ul de pe platformă. În secțiunea ‘Mesajele mele’ din contul generat la adăugarea proiectului vei putea vedea ofertele primite.

Un număr limitat de proiecte publicate pe BizTool Match vor fi promovate pe paginile de Facebook BizTool.ro și start-up.ro. Cele mai interesante proiecte, care au și detalii destule, vor putea fi promovate și prin articole pe start-up.ro.

Astfel, vrem să integrăm direcția editorială și susținerea antreprenoriatului pe care o facem pe start-up.ro cu BizTool.ro.

Cum contactezi specialiștii BizTool fără a publica un proiect?

În cazul în care dorești să iei legătura cu un specialist BizTool, însă nu vrei să publici un proiect pe platformă, o poți face oricând, extrem de simplu: accesezi profilul specialistului de care ai nevoie.

Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe platformă și apoi ai acces la datele de contact ale consultantului pe care l-ai ales. Dacă nu vrei să-i dai un mail sau să-l suni, îi poți contacta rapid prin chat-ul de pe platformă.

Cu ajutorul specialiștilor listați în BizTool.ro, poți să-ți dezvolți un site atractiv și optimizat pentru afacerea ta, o aplicație mobilă, să găsești cele mai bune oferte de hosting sau să faci SEO ca să ajungi în căutările importante din Google.

De asemenea, poți găsi un consultant în zona de taxe și legal, poți descoperi mentori de business sau să-ți faci un logo nou pentru afacerea ta. Pentru cei în căutare de birouri și spații de lucru, platformă oferă și posibilitatea listării acestora.

BizTool.ro: ce noutăți avem

BizTool.ro a fost creat ca următoarea fază de evoluție pentru proiectele InternetCorp și start-up.ro. Încă din momentul lansării start-up.ro, scopul a fost ca platforma să devină un conector pentru mediul antreprenorial din România. Cu ajutorul marketplace-ului de servicii, scopul e să se creeze o comunitate care se ajută și care dezvoltă mediul de afaceri din România.

Am făcut primul pas de la conector între specialiști și antreprenori la soluții concrete oferite antreprenorilor de la noi prin webinariile oferite, alături de comunitatea Viața de freelancer, și în care avem alături specialiștii BizTool.ro precum și din afara platformei, în care abordăm subiecte punctuale, de interes pentru fondatorii de afaceri de la noi.

La începutul lunii mai an organizat BizTool Academy, un ultra-workshop gratuit. Pe parcursul unei zile, cei 70 de participanți au avut parte de 5 workshop-uri tematice pe aspecte esențiale ale dezvoltării afacerii pe internet (realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, SEO). Poți afla aici mai multe detalii despre primul eveniment BizTool Academy.

Totodată, există pagina comunității BizTool pe Facebook, acolo unde regăsiți articole și informații utile și puteți interacționa cu specialiștii platformei.

Pregătim, în continuare, noi funcționalități pe BizTool care să fie în folosul comunității. Dacă doriți să aflați mai multe informații sau să oferiți sugestii privind serviciile și funcționalitățile care v-ar fi utile, vă invităm să ne scrieți pe adresa office@biztool.ro.