Programul este derulat cu sprijinul Techsylvania și Risky Business, două organizații clujene cu impact major în comunitatea IT&C la nivel local și național, iar înscrierile au început pe data de 9 octombrie și se vor derula până pe 6 noiembrie.

Alpha Hub își propune facilitarea accesului antreprenorilor la expertiză de specialitate, parteneriate și clienți din mediul corporate, în scopul scalării produselor și serviciilor oferite la nivel global.

Alpha Hub se va concentra pe soluționarea provocărilor legate de conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) și se adresează startup-urilor aflate cel puțin în faza de prototip, care utlizează tehnologii cu aplicabilitate în domenii precum: customer matching, verificarea identității, data & analytics, online journey, instrumente self-service și retail. O ultimă secțiune, Dealer’s Choice, este deschisă înscrierii startup-urilor care nu se încadrează în nici una dintre categoriile menționate mai sus.

“Accesul la clienți corporate, cât și cunoașterea acestora, reprezintă o provocare decisivă pentru companiile nou create în România. Un ecosistem de succes al startup-urilor necesită implicarea unor companii tech de top, așadar suntem foarte fericiți că Paddy Power Betfair alege Clujul dintre toate locațiile sale globale pentru a lansa Alpha Hub.”, a declarat Vlad Ciurcă, co-fondator și Executive Manager Techsylvania.

Beneficiile programului Alpha Hub

Programul va debuta cu un eveniment de lansare în data de 20 noiembrie, urmat de o perioadă de două săptămâni de mentorat și suport și se va încheia cu un eveniment de prezentare a soluțiilor în data de 4 decembrie. Costurile de călătorie (zborurile și cazarea) pentru echipele din afara Clujului vor fi acoperite de către organizatorii programului.

Cele mai de succes startup-uri din program vor fi eligibile pentru finanțare în vederea dezvoltării și prezentării conceptului de business în cadrul grupului Paddy Power Betfair. În plus, startup-ul câștigător va avea ocazia să își prezinte proiectul în Dublin, în fața managementului Paddy Power Betfair, precum și a altor potențiali parteneri și investitori.

Pe lângă accesul la expertiză de top, startup-urile participante în cadrul programului vor putea obține și resurse personalizate, precum sprijin în pregătirea pentru pitching, o viitoare finanțare, o strategie de implementare a parteneriatelor cu mediul corporatist, dar și accesul la evenimente exclusiviste care să stimuleze dezvoltarea acestora.

În ultimii 15 ani, Paddy Power Betfair a fost un investitor activ și achizitor de firme IT & C din întreaga lume. Alpha Hub reprezintă angajamentul companiei atât în fața inovației, cât și în fața viziunii proprii asupra conceptului de Responsible Gambling.

„Conceptul de Responsible Gambling (Joc Responsabil) este una din prioritățile noastre cheie la Paddy Power Betfair, iar această inițiativă ne va ajuta să găsim noi căi de a identifica și a proteja clienții expuși la riscuri. Alpha Hub reprezintă o oportunitate excelentă pentru ca Paddy Power Betfair să se apropie de ecosistemul startup-urilor tech, iar noi căutăm să facem parteneriate cu startup-uri care ne pot ajuta să rezolvăm provocări reale din lumea business-ului.”, declară Rob Smith, Head of Alpha Hub, Paddy Power Betfair.

Înscrieri în Alpha Hub

Înscrierile în cadrul programului Alpha Hub vor avea loc în perioada 9 octombrie-6 noiembrie, și se pot realiza prin completarea unui simplu formular, disponibil site-ul programului.