Proiectul Scale-EUp2 și programul de accelerare DeepTech4Good își propun să ajute startup-urile europene să intre pe piețele din sectoare precum smart city, smart mobility, industrie 4.0 și smart health. Programul este finanțat de Uniunea Europeană și înființează 4 acceleratoare în Germania, Franța, Austria și Spania.

Deeptech4Good#Stuttgart va avea loc în luna noiembrie, la Stuttgart, în urma căruia 8 startup-uri vor fi primi acces în programul de accelerare pentru 2 ani. În cadrul programului, startup-urile vor avea ocazia să facă un pitch în fața investitorilor și corporațiilor, vor întâlni jucători din piață și vor câștiga oportunități de business, vor participa la proiecte din care ar putea primi finanțare pentru inovare și proiecte R&D.

Înscrierile se fac până pe data de 17 august, iar finaliștii vor fi anunțați pe 12 septembrie.

DeepTech4Good este un program de accelerare finanțat în cadrul Horizon 2020, cel mai mare program de investiții lansat sub umbrela Comisiei Europene. În plus, dacă ești de părere că ai ce-ți trebuie pentru a primi fonduri europene, poți completa un chestionar realizat de cei de la EU-Startups pentru a vedea dacă îndeplinești criteriile de eligibilitate necesare pentru a aplica pentru banii din programul Horizon 2020.