Health VentureLab este rezultatul unui parteneriat dintre GE Healthcare și EIT Health și vine ca o oportunitate bună de dezvoltare pentru cei care vor să remodeleze și să dezvolte viitorul medicinii.

Înscrierea în program se face până pe 8 august. Participarea în program este gratuită, iar echipele non-rezidente vor primi rambursarea costurilor de călătorie și cazare.

În total, 20 de echipe vor participa în cadrul Health Venture Lab Budapest în cele 4 luni de program. Echipele vor avea parte de coaching și training în fiecare săptămână. Structura programului include training-uri care îmbunătățesc înțelegerea strategică, relațională și financiară, cu scopul de a dezvolta pe deplin potențialul antreprenorilor.

De asemenea, experții în domenii conexe vor fi disponibili pentru a sprijini startup-urile oferindu-le cunoștințe tehnice, validarea clienților și accesul la oportunități de distribuție mai mari. Partea de networking va juca și ea un rol esențial, întrucât antreprenorii vor intra în contact cu lideri din industrie și investitori.

Pentru startup-urile care nu sunt din Budapesta, este obligatorie o prezență de 25% din perioada programului, deși se recomandă ca antreprenorii să ia parte la cel puțin jumătate din program. Pentru mai multe detalii cu privire la prezență, accesați pagina de FAQ.

Programul de accelerare se adresează startup-urilor din țările membre UE și țărilor asociate în cadrul programului Horizon 2020. De asemenea, puteți completa un chestionar pentru a verifica dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate necesare pentru a primi alte finanțări din programul Horizon 2020.