Cea de-a șasea ediție a East European Comic Con are loc în perioada 18-20 mai în pavilioanele C1 și B1 din complexul expozițional Romexpo.

Fanii din regiune ai revistelor de benzi desenate, gaming-ului, serialelor sau cosplay-ului se vor putea întâlni la București cu 6 actori internaționali, 3 artiști grafici, zeci de expozanți, cele mai tari jocuri video și de VR. Totodată, Tronul de Fier este adus iar de pe platoul celui mai popular serial al momentului, Game of Thrones, iar fanii serialului vor avea acees la singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica aceluiași serial.

Publicul va avea șansa de a interacționa cu actori precum Daniel Gillies (“The Originals”, “Spider-Man”), Gethin Anthony (“Game of Thrones”, “Aquarius”), Andrew Scott (“Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Staz Nair (“Game of Thrones”, “Humans”) și Chris Rankin („Harry Potter”).

Aleea Artiștilor îi va avea ca invitați pe ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men”, „Moon Knight”, „X-Factor”, „Batman Eternal” și „Superman Unchained”) și Maya & Yehuda Devir (cunoscuți pentru ilustrațiile ingenioase ale vieții lor de zi cu zi).

Programul East European Comic Con 2018

Vineri, 18 mai, porțile se deschid de la ora 16:00, urmând ca prima zi să se încheie la ora 21:00. Sâmbătă programul este cuprins între 10:00 și 20:00, iar duminică între 10:00 și 19:00

Programul complet poate fi consultat la acest link.

Bilete Comic Con 2018

În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brățară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului. Biletele de tip abonament vor fi preschimbate într-o brățară textilă care trebuie păstrată la mână în toate zilele evenimentului. Biletele vor fi disponibile și la locație, în limita stocului, în două puncte de vânzare amplasate în fața pavilionului B1.

Organizatorii evenimentulul vă sfătuiesc să nu cumpărați bilete sau brățări de la persoane neautorizate. Acestea nu vor fi valide pentru garantarea accesului. Revânzarea biletelor sau a brățărilor este strict ilegală.