Am aflat numele a câteva programe care te pot ajuta să-ți finanțezi ONG-ul. Înscrierile sunt încă deschise, așa că strânge toate documentele necesare și aplică pentru un astfel de program.

WhatsApp Research Awards

WhatsApp oferă finanțare prin intermediul programului Research Awards. Înscrierile sunt încă deschise până pe data de 12 august, iar cei de la WhatsApp susțin proiecte de cercetare care abordează chestiuni precum dezinformarea și fenomenul fake news.

Nestlé Foundation

Fundația Nestlé are un program de burse pentru proiectele sociale care mizează pe cercetarea în domeniul nutriției mizând, totodată, pe sănătatea publică în țări în care cetățenii au venituri medii și sub medie.

Aplicațiile pentru acest program sunt deschise până pe data de 10 ianuarie 2019.

Premiul pentru Drepturile Omului

Acest premiu este acordat de guvernul francez și a fost decernat pentru prima dată în 1988. În acest an, cinci câștigători vor fi invitați la Paris pentru ceremonia de decernare și vor primi, în total, 70.000 de euro. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 octombrie.

Siemens Empowering People Award 2019

Siemens a lansat acest program prin care își propune de identifice și să ajute soluțiile tehnologice de ajutor în regiuni în curs de dezvoltare. În acest program se pot înscrie proiecte cu soluții pe domenii precum educație, energie, tehnologii financiare, agricultură, sănătate, mobilitate & infrastructură, utililități. Termenul de înscriere este până pe data de 31 octombrie.

2019 Future For Nature Award

Dacă ești unul dintre cei interesați de conservarea mediului înconjurător și ai până în 35 de ani, poți aplica pentru acest premiu. Înscrierile sunt deschise până pe data de 16 septembrie, iar premiile se ridică la câte 50.000 de euro.

Pentru a vedea și alte programe care vă pot ajuta să vă finanțați ONG-ul accesați acest link.