Am găsit o serie de podcasturi ale unor investitori de tip angel și chiar ale unor oameni de venture capital pe care ar trebui să le urmărești ca să-ți faci o idee mai bună asupra lucrurilor care-i animă pe oamenii de investiții și ca să afli și cam ce-și doresc de la tine ca fondator de startup.

Venture Studio

Este o serie de emisiuni realizate de Dave Lerner, profesor de antreprenoriat și un angel investor din New York. Lerner are alături invitați de pe scena investițională, dar și din lumea startup-urilor, din New York.

Angel

Podcast-ul este realizat de Jason Calacanis și se concentrează mai mult pe zona de angel investing. Invitații săi sunt investitori de tip angel care discută despre strategiile pe care le-au abordat în investiții, portfolii, dar și despre oportunitățile pe care le-au pierdut.

Balderton Capital Podcast

Este unul dintre cele mai bune podcasturi realizate de un fond de investiții. Emisiunea se concentrează pe piața tech europeană, iar în fiecare săptămână sunt discuții cu startup-uri, reprezentanți ai acceleratoarelor și ai hub-urilor europene.

a16z by Andreessen Horowitz

Este o serie de emisiuni realizate de cei de la Andreessen Horowitz, probabil cel mai cunoscut fond de investiții din toată lumea, pe diverse teme din lumea tech. De la discuții rapide cu Marc Andressen și Ben Horowitz, la interviuri cu experți din domenii care variază de la politică la schimbări climatice, acest podcast este unul pe care ar trebui să-l treceți pe lista de urmărit.