Noul model Razer Blade 15 Base beneficiază de design-ul premium al laptopurilor Razer: un corp de aluminiu realizat cu tehnologia CNC, un finisaj anodizat de culoare negru mat și simbolul inconfundabil Razer. La fel ca în cazul oricărui model Razer Blade, tastatura beneficiază de iluminare prin tehnologia Razer Chroma RGB și poate fi personalizat alegând dintre 16,8 milioane de culori.

De ambele părți ale tastaturii se regăsesc două boxe care folosesc tehnologia THX Spatial Audio, oferind astfel o experiență audio mai captivantă. Tehnologia acustică dezvoltată de THX include o varietate de profiluri audio potrivite pentru jocuri, muzică și filme, dar și profiluri de EQ personalizabile.

Noul Razer Blade 15 Base este echipat cu 16GB de memorie RAM DDR4 RAM, potrivit pentru multitasking, un procesor Intel® Core i7-10750H care face față cu brio la orice sarcină și o soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, pentru a putea rula și cele mai noi jocuri. Pentru a profita din pin de performanța oferită de aceste componente, laptopul Blade 15 Base este livrat cu un ecran cu refresh rate de 120Hz, cu margini ultra-subțiri și o cameră web HD încorporată

Laptopul este disponibil în oferta anumitor parteneri de retail și pe razer.com și are un preț de pornire de 1600 de euro.