Având ca slogan “Sheer Speed Flagship”, realme GT exemplifică spiritul “Dare to Leap” al companiei, aducând un design și o tehnologie de ultimă generație care va surprinde esența originală a experienței GT pentru tineri.

Împreună cu lansarea globală realme GT, compania va anunța cea mai recentă strategie AIoT cu o serie de produse noi în cadrul realme TechLife.

Dezvoltând în continuare un ecosistem AIoT pe scară largă, realme aspiră să îmbunătățească fiecare aspect al stilului de viață modern al tinerilor consumatori.

CEO-ul realme, Sky Li, va susține un discurs de deschidere la evenimentul de lansare global, urmat de o prezentare generală a strategiei de afaceri globale a realme de către Madhav Sheth, Vicepreședinte și CEO India și Europa.

În plus, Johnny Chen, Global Head of Brand Marketing, va lansa oficial realme TechLife, ecosistemul AIoT al companiei, în timp ce Alessio Bradde, directorul de marketing al produselor realme, va introduce realme GT pentru publicul global. În cele din urmă, Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager, va încheia evenimentul prezentând noua linie de produse AIoT realme.

Primul smartphone realme de tip flagship din 2021, realme GT, a avut parte de o primire excelentă. realme GT a fost lansat prima oară în China în martie 2021 și are un ecran de 6,43 inci cu rată de refresh de 120 de Hz, rezoluție 2400 pe 1080 de pixeli, o cameră Sony de 64 de megapixeli, variante de 8 sau 12 RAM și un procesor Snapdragon 888 5G. Bateria este de 4.500 de miliamperi.