realme GT NEO 3 dispune de primul procesor MediaTek Dimensity 8100 din Europa, cu tehnologie HyperEngine 5.0, care oferă performanțe superioare în jocuri, dar este capabil să ofere și o eficiență energetică de top.

Telefonul are un ecran AMOLED de 6,7 inci cu o rezoluție FHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Alături de procesorul MediaTek se află 6, 8 GB sau 12 GB RAM, iar spațiul de stocare poate varia de la 128 la 512 GB. În ceea ce privește camerele foto, acesta are o cameră principală de 50 MP f/1.9, ultrawide de 8 MP f/2.3 și un senzor macro de 2 MP. Bateria este de 4500 mAh pentru versiunea cu încărcare la 150 de wați.

Alături de realme GT NEO 3 va fi anunțat și modelul GT NEO 3T, un model care oferă o încărcare la 80W SuperDart Charge, procesor Snapdragon 870 și design inspirat din lumea auto. De asemenea, realme va aduce şi o serie limitata pentru GT NEO 3T, în versiunea Dragon Ball-Z.

Odată cu sosirea noilor telefoane, realme va avea şi un nou motto “NEO Speed Awaken”. Acesta se va regăsi în designul şi filozofia generaţiei urmatoare de telefoane realme, ce promite să ofere tehnologii de ultimă oră și elemente remarcabile care vor contribui la stilul fiecărui utilizator.