HP Heroes Academy este o experiență de învățare concepută pe o perioadă de 6 luni (iulie 2022 - decembrie 2022), care oferă acces la know-how de business în cadrul companiei HP. Programul de internship este plătit.

Fiecare lună va oferi o experiență de învățare diferită, în timpul căreia tinerii stagiari se vor familiariza cu activitățile și cultura organizațională, având oportunitatea să-și înceapă o carieră în cadrul HP Inc.

”Heroes Academy are ca obiectiv dezvoltarea și susținerea talentelor în domeniul în care activăm. Vrem să fim alături de acei tineri care doresc să-și testeze cunoștințele acumulate, dar și să facă un pas mai departe și să-și continue dezvoltarea personală și profesională”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Programul de internship HP Heroes Academy înseamnă, printre altele, un stagiu plătit part-time(6h/zi), un parcurs de învățare și dezvoltare captivant și oportunități excelente de networking. În program se pot înscrie tinerii care:

- sunt înscriși la facultate sau vor absolvi după ianuarie 2022;

- au abilități de comunicare scrisă și verbală;

- sunt fluenți în limba engleză;

- au abilități de relaționare cu clienții;

- au capacitatea de a colabora și lucra în echipe multiculturale;

- au cunoștințe solide de informatică și curiozitatea de a lucra cu diverse instrumente tehnice.

Formularul de înscriere pentru HP Heroes Academy poate fi accesat aici, iar mai multe informații despre programele de internship ale HP în România găsiți aici.