eMAG a lansat o campanie de reduceri de Paște la majoritatea categoriilor de produse din catalog. Mai jos sunt câteva dintre electrocasnicele mari și mici pe care le găsiți la preț redus.

Reduceri de Paște - mașini de spălat

Mașina de spălat Star-Light are o capacitate de 6 litri, fiind concepută special pentru nevoile de zi cu zi, datorită celor 15 programe de funcționare, printre care programul Articole Bebeluși, Bumbac 90°, Eco 20°, Delicate, Articole Sportive, Rapid 15min. sau Lână. Se încadrează în categoria A++. Mașina de spălat are o reducere de 30% din preț și poate fi cumpărată de aici.

Mașina de spălat rufe cu uscător Beko poate spăla și usca 1kg de haine doar în 60 de minute. Programul este special realizat pentru spălarea și uscare rapidă a hainelor dintr-o textură subțire. Mașina de spălat rufe are o capacitate de spălare de 8kg și 5 kg pentru uscare. Tehnologia Aquafusion reduce cantitatea de detergent pierdută la fiecare spălare și vă va ajuta să economisiți bani și detergent. Produsul are o reducere de Paște de peste 1.000 de lei și poate fi achiziționată de aici.

Reduceri la electrocasnice mari - frigidere

Frigiderul cu 2 uși Heinner face parte din clasa energetică A+, de aceea beneficiați de un consum optim de energie electrică. Capacitatea netă totală atinge 212litri, suficientă pentru nevoile zilnice pentru întreaga familie. Vă permite să setați simplu și rapid temperatura din compartimentele de răcire și congelare. Frigiderul este redus cu 35% și poate fi găsit aici.

Frigiderul Side by side Samsung dispune de compresorul digital Inverter, ce reglează automat viteza, ca răspuns la cererea de răcire de la cele 7 niveluri, astfel încât funcționează economic și silențios. Tehnologia No Frost menține o temperatură optimă, constantă în fiecare colț prin îmbunătățirea circulației aerului. Se oprește acumularea de gheață pe alimente, pentru ca acestea să rămână proaspete, și înlăturând astfel necesitatea dezghețării frigiderului. Sistemul de răcire All-around răcește frigiderul în mod egal de la un colț la altul. Frigiderul este redus cu aproape 1.500 de lei și poate fi comandat de aici.

Reduceri de Paște - cuptor incorporabil

Modul de gătire 3D al cuptorului de la Beko vă permite să coaceți simultan trei preparate diferite, fără a amesteca mirosurile, iar funcția de decongelare oferă cel mai confortabil mod de dezghețare a mâncării. Panourile catalitice montate pe pereții cavității interioare absorb grăsimea și reduc mirosurile din timpul coacerii. Funcția de blocare display previne modificarea setărilor în urma apăsării butoanelor de către copii. Cuptoul de la Beko are un rating foarte bun în rândul cumpărătorilor, iar acum îl găsiți la reducere aici.

Reduceri de Paște la electrocasnice mici

Bosch Athlet este primul aspirator vertical fără cablu al producătorului. Tehnologia litiu-ion asigură acumulatori reîncărcabili, durabili și puternici, durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Aspiratorul este independent de prizele de perete și extrem de flexibil datorită atașamentului de duză manevrabil. Aceasta permite aparatului să aspire în mod sigur și fără efort în jurul mobilierului. Aspiratorul este acum la reducere și poate fi comandat de aici.

Dacă vă doriți un dispozitiv care să facă treaba în locul vostru, chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți opta pentru acest aspirator robot Rowenta Smart Force Extreme. Cele 4 funcții de curățare oferă rezultate perfecte pentru o gamă variată de suprafețe, iar sistemul de navigație avansat evită pereții, mobilierul și scările. Aspiratorul robot oferă posibilitatea de a-l programa să înceapă sesiunea de curățat la ora dorită de voi, același program pentru fiecare zi a săptămânii. Robotul este acum mai ieftin cu 41% și se găsește aici.