Cu ocazia noi campanii de reduceri eMAG, valabilă până pe 29 ianuarie, am compilat o listă cu gadgeturi perfecte pentru sufrageria ta. Ofertele sunt destul de bune și am selectat un televizor, un sistem audio și o consolă de gaming.

Reduceri eMAG la electronice pentru sufragerie

Tehnologia OLED oferă cel mai bun contrast și cea mai bună imagine, când vine vorba despre televizoare. Din păcate, TV-urile cu panouri OLED sunt, în continuare de scumpe. Cu toate astea, am găsit un model LG cu diagonală mare, preț decent și reducere semnificată. TV-ul văzut de noi este cel mai ieftin pe care îl poți cumpăra, este smart și are o mulțime de opțiune de conectivitate. Rezoluția este numai full HD, dar este un compromis care merită făcut la acest preț. Televizorul poate fi cumpărat de aici.

Și dacă toți îți schimbi televizorul cu unul cu diagonală mare, ar fi păcat să te bazezi pe sunetul din difuzoarele lui. Noi îți recomandăm un sistem 5.1 de la Sony format dintr-un soundbar, un subwoofer și încă două difuzoare. Sistemul vine și cu bluetooth, dar și cu NFC, pentru acele momente când vrei să redai în casă muzica pe care o ai pe telefon. Puterea este de 600W, iar volumul ar trebui să fie suficient de mare pentru a-ți deranja vecinii, dacă chiar îți dorești asta. Prețul este mai mic, cu ocazia companiei de reduceri eMAG Electronic Days, iar sistemul îl poți cumpăra de aici.

Iar pentru a-ți inaugura noul sistem audio/video, cheamă-ți prietenii la tine și jucați-vă pe consolă. Am găsit un PS4 Slim de 1TB la reducere la eMAG. Vine cu FIFA 18 la pachet, ca să nu-ți faci griji că nu ai ce butona imediat după ce ai desfăcut cutia, dar și cu un abonament la PS Plus gratuit, valabil 14 zile, care îți va permite să descarci și alte jocuri, dar și să te joci online. Poți cumpăra consola de aici.