„Două bețe-n cruce, ploaia se duce.” Dacă nu reușești să alungi ploaia cu incantanții, poți măcar să profiți de niște reduceri pentru zile ploioase și să îți cumperi gadgeturi care te-ar face să te bucuri de statul în casă. Iată câteva recomandări de-ale noastre:

Reduceri la gadgeturi pentru citit

Zilele posomorâte sunt perfecte ca să te încolăcești pe canapea cu o cană de ceai sau cafea și o carte bună sau mai multe. Pe eBook-ul de la Amazon Kindle 6 Glare Gen8 poți păstra câteva mii de cărți, ca să poți citi din orice cărți ai chef la moment. Bateria ține mai multe săptămâni, iar ochii nu îți vor obosi în timpul lecturii. Funcția touchscreen răspunde foarte rapid și precis. Cerneala E-Ink folosită pe această carte electronică se vede excelent în orice condiții de luminozitate. Dispozitivul are inclusiv browser, care se mișcă bine. Ebook-ul este redus cu 22% și se găsește aici.

Dispozitiv pentru streaming la reducere

Dacă tot se prognozează vreme urâtă în următoarele zile, pregătește-te pentru un maraton de filme așa cum se cuvine cu un HDMI Streaming player Amazon Fire TV. Acesta este ușor de folosit, tot ceea ce trebuie să faci este pur și simplu să-l conectezi la televizor. Prin aplicația “Fire TV Remote App” găsești instant emisiuni TV, filme, actori sau chiar genurile preferate, folosind doar comanda vocală. Ai acces instant la Netflix, Amazon Video, HBO Now sau Hulu. Dispozitivul se găsești aici.

Gadgeturi pentru divertisment

Ca experiența de vizionare să fie asemănătoare celei de la cinema, dar mult mai confortabilă, îți recomandăm acest videoproiector BenQ 3D, care îți va transforma casa în cinematograf. Dispozitivul dispune de un contrast ultra-ridicat, fiind gândit să reproducă cel mai fin detaliu, datorită maximizării factorului de umplere individual al fiecărui pixel, dar si prin utilizarea tehnologiei proprietare BenQ, SmartEco. Videoproiectorul BenQ 3De poate fi achiziționat de aici.

Asistentul virtual lansat de Amazon este cel mai bine cunoscut pentru controlul dispozitivelor inteligente de acasă, dar are și o parte distractivă. În zilele urâte de vară, poți să te refugiezi în casă, dar nu e cazul să o faci în singurătate. Poți să îți chemi prieteni și să faceți o seară de trivia, ca să vă testați cunoștințele folosind o boxă inteligentă Amazon Echo Dot 2 2nd Gen. Pe lângă faptul că poate citi știrile de dimineață, să controleze Spotify sau să facă inclusiv cumpărături de pe Amazon, boxa are numeroase comenzi amuzante și utile. O poți comanda aici.

Pe lângă posibilitatea de a experimenta senzații tari în single-player și multi-player la tine acasă, consola Nintendo Switch îți oferă posibilitatea să te joci jocurile preferate oricând, oriunde și cu cine doreșți. Puterea unui sistem de gaming a fost înglobată acum cu factorul de mobilitate, oferindu-ți distracție fără limite. Bateria ține undeva la 3-4 ore, dar e mai mult decât suficient pentru o consola portabilă. Consola poate fi cumpărată de aici.