eMAG are reduceri bune cu ocazia împlinirii 16 ani de existență. În promoție sunt incluse toate produsele de pe site-ul retailer-ului, iar mecanismul ofertei este unul simplu: prin introducerea codului special eMAG16ani, cumpărătorii beneficiază de reduceri suplimentare cuprinse între 5 și 35%. Asta înseamnă că, pe lângă reducerea afișată pe pagina produselor, va mai fi un discount special după introducerea codului.

La televizoare, reducerile eMAG sunt de 5% sau 10% pentru mai multe produse de pe site. Reducerile la electrocasnice sunt mai mari, de 20%, ia reducerile de 35% sunt la îmbrăcăminte, dar și la accesorii pentru televizoare.

Ziua eMAG - Reduceri la televizoare

LG are funcții inteligente foarte interesante față de alți producători și meniul sistemului de operare e unul care ne place. De ziua eMAG poți să găsești acest televizor smart sau unul mai mare la reducere. Are diagonala de 108 centimetri, rezoluție 4K și are funcție HDR, pentru imagini clare, apropiate de realitate. Poți vedea pe el inclusiv imagini 360 de grade cu ajutorul Magic Remote, telecomanda care are funcții inteligente și funcționează ca un adevărat mouse. Îl găsești de cumpărat la acest link.

Televizoarele cu Android nu sunt atât de des întâlnite, dar Philips le face pe cele mai bune. Mai ales că are și caracteristica Ambilight, adică lumina de pe ecran este proiectată în spatele său. Rezoluția este una UltraHD, iar tehnologia Natural Motion elimină umbrele și efectul de imagine sacadată. Diagonala este de 108 centimetri, iar rezoluția este full HD. Îl găsești de cumpărat la reducere aici.

Dacă îți dorești să-ți transformi sufrageria într-un veritabil cinematograf, am găsit un TV Smart de la Samsung cu o diagonală enormă și cu o reducere semnificativă. Este vorba despre un model cu diagonală de 138 de centimetri, cu ecran curbat și rezoluție 4K. Pe lângă faptul că are caracteristici de top, are și un design foarte modern și elegant. Dispune deja de o reducere mare, iar de Ziua eMAG îl poți cumpăra la un preț și mai bun. Îl găsești aici.

Cel mai ieftin model din lista noastră este un televizor NEI. Este vorba despre acest model, care are o diagonală de 81 de centimetri și rezoluție HD. Prețul lui de Ziua eMAG e bun. Puteți verifica disponibilitatea aici, dar nu e un model pe care vi l-am recomanda neapărat. Mai degrabă căutați modele full HD sau 4K care, cu toate că sunt mai scumpe, sunt o investiție mai bună pe termen lung. Dacă aveți nevoie de un TV pentru bucătărie, ceva ce nu ați urmări prea mult, atunci modelul NEI e ok la acel preț.