Reducerile cu ocazia zilei eMAG vin sub forma unui cod promoțional prin intermediul căruia cumpărătorii pot beneficia de prețuri mai mici la absolut toate produsele. Valoarea discountului variază de la o categorie de produse la alta, iar în rândurile de mai jos am ales câteva electrocasnice cu prețuri bune.

Cum să te bucuri de reduceri de Ziua eMAG

Întreaga ofertă eMAG este disponibilă aici, iar reducerile pentru electrocasnice prin intermediul codului eMAG16ani sunt de 10% la prețul deja afișat pe site. Tot ce trebuie să faci este să pui produsele care te interesează în coș și să adaugi codul, iar reducerea suplimentară va fi aplicată imediat.

Reduceri eMAG la electrocasnice

Această mașină de spălat de la Whirlpool are deja parte de o reducere de 35%, deci prețul final va fi cu 45% mai mic. Face parte din clasa energetică A+++. Are 1.200 de rotații pe minut și poate spăla până la 6KG de rufe deodată. O poți găsi aici.

Și de la LG sunt mai multe mașini de spălat la reducere de Ziua eMAG. Noi am găsit una inteligentă, care se poate conecta la smartphone prin NFC. Promite spălarea rapidă și eficientă și o poți cumpăra de aici, la un preț foarte bun.

Dacă ai nevoie de un frigider, oferta eMAG are suficiente modele. Noi îți recomandăm această combină frigorifică de la Samsung care vine cu dozator de apă rece. Este înaltă și are un aspect futurist, deci se potrivește de minune în bucătăriile moderne. Promite eficiență energetică A+, iar prețul este unul bun, fiind deja redus cu 30%, înainte de aplicarea voucherului. O poți cumpăra de aici.

Dacă îți cauți un aspirator, există un model de Samsung ieftin care pare și bun. Este vorba despre un aspirator clasic, cu sac, și cu o putere de 750W care poate fi cumpărat de aici.

Iar pentru diminețile grele, când singurul lucru care te poate trezi este o cafea bună, există acest espressor manual Saeco. Are un preț foarte bun și poate fi cumpărat la reducere de Ziua eMAG de aici.