Dacă ești un antreprenor la început de drum care are nevoie de o imprimantă compactă și care să își facă bine treaba, acum este momentul potrivit să îți iei una, când se fac reduceri de mai la mai multe dispozitive.

Reduceri de mai - imprimante compacte

HL-1110 este o imprimantă cu o dimensiune redusă, cu un design potrivit atât pentru birourile mici, cât și pentru utilizarea casnică, fiind destul de compactă ca să încapă chiar și pe un raft. Echipată cu tehnologia laser mono, oferă imprimare la calitate înalta, rapidă și clară. Un avantaj este faptul că nu are chip și cartușul poate fi reîncărcat, având capacitatea de a imprima chiar și 1.000 de pagini. Imprimanta este la reducere în mai și poate fi comandată de aici.

Phaser 3020 este o altă imprimantă cu design compact, pentru spații mici. Interfața cu utilizatorul este una intuitivă. Imprimanta funcționează cu un singur cartuș all-în-one, ușor de înlocuit, simplificând administrarea consumabilelor și minimizând timpul necesar înlocuirii acestora. Puteți conecta la imprimantă telefoanele, tablete și laptopuri. Are un procesor de 600 MHz și memorie de 128 MB. Profită de reducerile lunii mai și cumpără imprimanta de aici.

HL-1222WE este o imprimantă laser mono wireless, fiind ușor de utilizat în activitățile zilnice. Oferă o viteză de imprimare de 20 de pagini pe minut. Cu ajutorul tonerului inițial puteți imprima până la 1,500 de pagini. Imprimanta dispune de Hi-Speed USB 2.0 și indicator LED și poate suporta formate de tip A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Executive, Statement. Procesorul are o memorie de 32MB. Reducerile de mai taie din prețul dispozitivului, pe care îl găsești aici.

Imprimanta Phaser 3052 este concepută pentru spații înguste, potrivită pentru utilizatori individuali și echipelor de lucru mici. Se distinge prin operare silențioasă și conectivitate wireless integrată. Capacitatea generoasă de 250 de coli reduce frecvența realimentărilor. Este echipată cu procesor de 600 MHz și memorie standard de 256 MB. Poate fi cumpărată de aici.

HP LaserJet Pro este echipat cu cartușe de toner JetIntelligence. Dispozitivul imprimă până la 22 de pagini pe minut. Vă permite să imprimați direct de la dispozitivul mobil, fiind echipată cu Wi-Fi Direct, fără a accesa rețeaua companiei. Are un procesor de 600 MHz și memorie standard de 128 MB. Profitați acum de reducerile lunii mai și luați imprimanta la preț redus cu 29% de aici.