BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe 3 mai, ora 12, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

BizTool Academy – workshop despre afacerea ta în online

Unul dintre cele cinci workshop-uri pe care vi le propunem în cadrul BizTool Academy, eveniment care va avea loc pe 7 mai, la Spaces Unirii, este cel de digital. În esență, vei învăța despre cum să fii prezent în online și să ai un site optimizat ca la carte.

Iată câteva dintre temele pe care le vom aborda în cadrul workshop-ului:

  • Bune practici în realizarea unui site
  • Interacțiunea dintre fondator de business și programator
  • Experiențe în ecommerce

BizTool Academy - training cu Valentin Mănescu

Valentin Mănescu lucrează în domeniul IT încă din 2002, moment în care și-a lasant primul site. În 2005 a înființat Webecom, o companie ce furnizează soluții de comerț online.

În peste un deceniu de activitate în mediul online, Valentin a contribuit la dezvoltarea pieței de e-commerce din România, a administrat propriul magazin, a creat platforma de magazin online Webeshop, a pus bazele propriei rețele de site-uri și a ajutat peste 500 de IMM-uri să facă vânzări pe internet, iar la BizTool Academy te va învăța și pe tine cum să ai o prezență în mediul online și un site optimizat ca la carte.

Vezi aici cine sunt trainerii primului eveniment BizTool Academy

Ce vei învăța la BizTool Academy?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele primei ediții BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta
  • Prezență online și un site optimizat ca la carte
  • Marketing și strategie digitală pentru afaceri
  • PR și promovarea afacerii
  • Branding și design

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.