RES, companie specializată în crearea, automatizarea și securizarea spațiilor de lucru digitale, a intrat pe piața din România prin deschiderea unui centru de Research & Development în București. Anunțul a fost făcut de CEO-ul companiei, Al Monserrat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri, 13 iulie.

poza1

RES oferă soluții de digital workspace pentru un număr de peste 2.500 de companii din întreaga lume, printre care Hyundai, ING și Intuit, are birouri în țări din Europa și din Statele Unite ale Americii și este formată dintr-o echipă internațională care numără 330 de angajați. Pentru soluțiile de securitate și pentru aplicațiile pe care le dezvoltă, în principal pentru companii care activează în domeniul sănătății, al serviciilor financiare și în sectorul public, compania colaborează cu parteneri de încredere, precum IBM, Microsoft și Citrix.

„Pentru că ne străduim în permanență să excelăm în industria noastră, această extindere internațională ne oferă acces la talente astfel încât să accelerăm dezvoltarea celor mai bune soluții. Ziua de astăzi este una de referință pentru RES: subliniază atât angajamentul nostru în a furniza soluții pe care clienții noștri le vor iubi, cât și dorința de a le oferi oportunități specialiștilor în IT din București”, a declarat Al Monserrat, CEO RES.

La rândul ei, Alina Șandru, Director Software Engineering Operations Romania, a explicat că este încântată să reprezinte o companie ca RES pe piața din România, pentru că îmbină profesionalismul unui producător de software recunoscut la nivel mondial cu atmosfera de familie. „Aici, în România, suntem o echipă unită, cu oameni pasionaţi de tehnologie. Este acel mediu de lucru în care te simţi în largul tău încă din prima zi. Întreg departamentul de Engineering al RES dezvoltă cu pasiune produsele care ajung, ulterior, să fie premiate şi recunoscute drept cele mai bune în domeniul de digital workspace”, a adăugat Alina Șandru.

Centrul din București numără peste 40 de angajați și, până la sfârșitul anului, compania vrea să-și mărească echipa din România. RES caută software developeri pentru poziții de.NET software developer, C# Sustaining Engineer, Tester și Automation Tester care să dezolte următoarea generație de tehnologii digitale și mobile destinate spațiului de lucru.

RES își extinde prezența la nivel mondial

Pe lângă centrul din București, compania a deschis, săptămâna trecută, unul și în Boston, Massachusetts, ambele birouri fiind axate exclusiv pe cercetare și dezvoltare. Extinderea în Europa și în Statele Unite ale Americii îi permite companiei să accelereze inovația și să livreze soluții pentru tehnologizarea spațiului de lucru digital.

De la numirea lui Perry Smith în funcția de Senior Vice President of Engineering, RES și-a sporit investițiile în cercetare și în dezvoltare, astfel încât să facă față cerințelor unui portofoliu de clienți care se află într-o continuă creștere în 27 de țări.

poza2

„După ce am analizat mai multe regiuni, a devenit clar că București și Boston sunt locațiile perfecte datorită talentelor prezente acolo. Sunt încântat să le urez acestor profesioniști bun-venit în echipa noastră și aștept cu nerăbdare să realizăm lucruri mărețe împreună”, a declarat și Perry Smith, Senior Vice President of Engineering în cadrul RES.

Prin intermediul soluțiilor pe care le dezvoltă, RES reinventează locul de muncă și ajută echipele IT să transforme spațiile de lucru digitale în unele sigure, automatizate și concentrate pe nevoile angajaților. Compania le furnizează departamentelor de IT instrumentele de care au nevoie ca să proiecteze, să construiască și să controleze fiecare aspect legat de activitățile specifice unei companii prin servicii intuitive și sigure.