Komoder Nova 3D este unul dintre modelele premium din oferta românilor de la Komoder și vine cu o serie de funcții high-tech. Odată comandat, fotoliul îți este livrat acasă și montat de o echipă specializată și nu trebuie să-ți faci griji de pachetul voluminos sau de greutatea de 110 kilograme a fotoliului. În funcție de deschiderea ușilor de la tine din casă, fotoliul poate veni asamblat sau dezasamblat, urmând să fie asamblat ulterior de echipă. Pe scurt, nu trebuie să-ți faci griji că nu îți încape pe ușă, că nu îl poți căra sau că nu îl poți monta.

Design, funcții și control

Komoder Nova 3D are un aspect retro-futurist și se potrivește în biroul de acasă sau chiar și într-o sufragerie. Are finisaje premium și culori elegante și materialul predominant este o piele ecologică rezistentă plăcută la atingere. Telecomanda are un buzunar special în mâner și odată ce te așezi pe el îți dai seama că urmează o experiență plăcută. Picioarele le pui în suportul extensibil special, iar mâinile le introduci în laterale, pentru a fi și ele masate.

Telecomanda e intuitivă și ușor de folosit. Ai un buton de Pornit/Oprit și 12 moduri predefinite din care poți alege. Ai masaj de relaxare, masaj care te pregătește pentru somn, masaj care te înviorează, masaj pentru porțiunea superioară a corpului sau pentru cea inferioară. Ai prins ideea.

Bineînțeles, poți intra în setări la fiecare mod în parte și poți ajusta intensitatea masajului, poți stabili 4 moduri personalizate, poți porni sau opri folosirea pernelor de aer sau funcția de 0 Gravity, poți porni sau opri funcția de încălzire și poți activa funcția de Bluetooth prin care poți reda muzica de pe telefon în difuzoarele integrate. O lumină albastră se aprinde în lateral atunci când scaunul este în funcțiune. Deja ești intrigat, nu?

Experiența cu Komoder Nova 3D

Înainte de a te așeza pe scaunul de masaj, va trebui să te descalți. Îți plasezi picioarele în suportul special ajustabil și te așezi comod până în spate. Când pornești orice sesiune de masaj, fotoliul se va ajusta în jurul corpului tău. Vei simți cum rolele speciale se vor ajusta pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Komoder Nova 3D are perne cu aer care se umflă în jurul umerilor, spatelui, șezutului, brațelor și picioarelor și acelea se vor ajusta și ele înainte de începerea masajului propriu-zis.

Senzația la început a fost una ciudată pentru mine, dar m-am acomodat rapid. Masajul e puternic, deci pentru început e mai bine să încerci ceva mai puțin viguros, pentru a te obișnui cu senzația pernelor de aer și cu rolele de masaj.

Scaunul masează orice punct tensionat de pe corpul tău, iar senzația e una care creează dependență. Funcția de 0 Gravity te face să te simți ca și cum plutești, iar sistemul care permite această poziționare nu necesită mult spațiu, fiind necesari doar 5cm în spatele scaunului pentru ca această funcție să poată fi folosită.

Masajul e foarte relaxant, iar controlul se face rapid și simplu. Am pornit și căldura și trebuie să te avertizez că există riscul să adormi în scaun, mai ales dacă pui în difuzoare sunete de natură sau muzica pe care o consideri relaxantă.

Scaunul e dotat cu 4 role de masaj dublate, încălzirea se face pe 3 nivele, iar pernele de aer au 5 trepte de intensitate. Poți regla cu precizie orice aspect al masajului, pentru a fi pe placul tău. Când termini, oprești scaunul din telecomandă, aștepți să revină în poziția inițială și te ridici mai relaxat ca oricând.

Concluzie Komoder Nova 3D

Per total, experiența este una pe care nu am mai trăit-o. Komoder Nova 3D e un capriciu necesar al vremurilor pe care le trăim, iar prețurile fotoliilor Komoder variază în funcție de model, de caracteristici și de nevoile clienților. Komoder Nova 3D e potrivit într-o sufragerie generoasă, dar și într-un spațiu de birou, pentru a le oferi angajaților câteva momente de relaxare în fiecare zi. Cu fel de fel de tehnologii și funcții futuriste, dar și cu un design durabil, Komoder Nova 3D e un adevărat gadget pentru casă, pentru sănătate și pentru relaxare și te poate ajuta să treci mai ușor peste stresul zilnic.