Cu Rewards, utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri bine cunoscute și apreciate, doar prin utilizarea cardului lor Revolut. Ofertele disponibile de la branduri precum Decathlon, Elefant, Farmec și multe altele sunt disponibile instantaneu tuturor utilizatorilor Revolut.

Utilizatorii Revolut din România se pot bucura de oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: fashion, hoteluri, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata online utilizând Revolut. Utilizatorii trebuie doar să acceseze site-ul comerciantului prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită, atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut. Mai multe informații referitoare la termenii și condițiile ofertelor sunt disponibile direct în aplicația Revolut.