Cele trei poziții sunt de Trezorier, CFO Adjunct și Director de Risc Infracțional Financiar, potrivit unui comunicat.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii și modele de lichitate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

Stefan Wille, fost Vice Președinte Sr. Finanțe în cadrul companiei concurente N26 și Manager de Finanțe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank și Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcția de Head of Financial Crime la ClearBank și pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracțional . Doyle va sprijini Revolut în misiunea sa de a deveni cea mai sigură și de încredere platformă financiară din lume.

Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut a declarat: „Anul acesta ne-am completat echipa cu o serie de experți senzaționali. Vom continua să dezvoltăm conducerea companiei și să îmbunătățim procesele existente prin angajarea unora dintre cei mai talentați profesioniști din domeniu, cu mulți ani de experiență și cu expertiză la nivel global. Aștept cu nerăbdare să le urez bun venit în echipa executivă a Revolut lui Philip, lui Stefan și lui Wolfgang și sunt convins că expertiza lor va fi de neprețuit pe măsură ce vom crește.”

În ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcții de conducere în cadrul HSBC, Barclays și TSB, dar și Dave MacLean, actual CFO și fost Director Financiar al Metro Bank.

Cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa și Australia, precum și planuri de extindere în America de Nord și Asia în acest an, Revolut și-a propus să devină principalul loc și mod de gestionare a finanțelor personale pentru utilizatorii săi.

Majoritatea utilizatorilor Revolut au fost atrași de funcționalitățile de analiză a cheltuielilor și de bugetare, cât și de posibilitatea de a cheltui și transfera bani internațional, la un curs de schimb valutar excelent. Recent, compania a lansat noi funcționalități: posibilitatea de a cumpăra și vinde criptomonede și serviciul de tranzacționare de acțiuni fără comisioane.